Ζώδια Σήμερα 17/12 – Ημερήσιες προβλέψεις

Κριός
Είναι καλύτερο να κρατήσεις τα σχέδιά σου ευέλικτα σήμερα, καθώς χρειάζεσαι λίγο χρόνο για να σκεφτείς και να αισθανθείς. Είναι προτιμότερο να αναγνωρίσεις την ανάγκη για αλλαγή ώστε να τη διοχετεύσεις σωστά, διαφορετικά μπορεί να υπάρξουν κάποιες μικρές ατυχίες ή παρεξηγήσεις. Με την Αφροδίτη στην κορυφή του ηλιακού σου διαγράμματος απολαμβάνεις να δημιουργείς εφικτούς, χαρούμενους στόχους γα τον εαυτό σου για αυτό απόλαυσε και ζήσε ό,τι συναισθηματικά και ερωτικά σου δίνεται.

Ταύρος
Είναι μια καλή ιδέα σήμερα να προσέξεις τον παρορμητισμό σου και να ακούσεις την ανάγκη της καρδιάς σου για αλλαγή, πρόοδο και ανανέωση. Η σημερινή όψη Ήλιου – Αφροδίτης χρησιμεύει για να τονίσει τις ποικίλες ανάγκες σου. Έκφρασε τις επιθυμίες σου ευθέως, όμως ένα άλλο μέρος σου είναι πιο προστατευτικό και στοχαστικό από ότι φαίνεται. Ο Χείρωνας συνδέεται με τον κυβερνήτη σου Αφροδίτη σε μια ιδιαίτερη πτυχή τώρα και σε φέρνει σε εξαιρετική θέση για την επίλυση ενός προβλήματος μέσω των δημιουργικών ελιγμών. Η συναισθηματική σου ζωή σε απογοητεύει σε κάποια σημεία.

Δίδυμοι
Σήμερα θα μπορούσες να αισθανθείς την ανάγκη να ξεφύγεις από μια σχετική ρουτίνα που όμως δεν σου φέρνει τα αποτελέσματα που θέλεις και επιθυμείς. Το να κάνεις μικρά βήματα για να κάνεις εποικοδομητικές αλλαγές είναι το καλύτερο στοίχημά σου. Η μη αναγνώριση της ανάγκης για αλλαγή μπορεί να οδηγήσει σε ενοχλητικές διαταραχές ή ανώριμη συμπεριφορά. Η Σελήνη περνά τη μέρα στο ζώδιό σου και είσαι έτοιμη να κάνεις πράγματα που θα ενισχύσουν την ψυχολογία σου.

Καρκίνος
Οι διαθέσεις σου μπορεί μερικές φορές να είναι διεγερτικές ή τεταμένες σήμερα. Υπάρχει κάποια τάση να επαναστατείς και ίσως θα ήταν προτιμότερο να δώσεις στους άλλους, αλλά και στον εαυτό σου λίγο επιπλέον χρόνο και χώρο επειδή το να νιώθεις στριμωγμένη μπορεί να σε οδηγήσει σε περιττές συγκρούσεις. Ο Ήλιος και η Αφροδίτη σχηματίζουν μια άβολη όψη που υπογραμμίζει επίσης διαφορετικές ορμές, ανάγκες και προσεγγίσεις. Ωστόσο έχεις όρεξη για δουλειά και αυτό ικανοποιεί όχι μόνο εσένα αλλά και τους άλλους.

Λέων
Σήμερα μπορεί να νιώσεις κάποια δυσαρέσκεια και οι απογοητεύσεις μπορεί να σε οδηγήσουν να συμπεριφέρεσαι λίγο εκτός χαρακτήρα. Ωστόσο αν αναζητάς τους λόγους πίσω από την ταραχή σου, κάνε τις αλλαγές που χρειάζεσαι αντί να αντιδράς απλώς. Με την Αφροδίτη στον ηλιακό 6ο οίκο σου αυτές τις μέρες σε ενδιαφέρει πρωτίστως να διατηρήσεις τα πράγματα αρμονικά και ειρηνικά στην εργασία ή στο καθημερινό σου περιβάλλον. Τη συναισθηματική σου ζωή την περνάς σε δεύτερη μοίρα.

Παρθένος
Ίσως σήμερα να λαχταράς κάποια επιπλέον καινοτομία, ανεξαρτησία και δημιουργικότητα. Αυτή η διάθεση μπορεί να είναι ενοχλητική αν δεν αναγνωρίσεις την ανάγκη σου για αλλαγή ή αν δεν μπορείς να βρεις τα κατάλληλα κανάλια για να εκφραστείς. Επιδίωξε να είσαι ευέλικτη και ανεκτική τώρα και αναζήτησε ικανοποιητικούς, λιγότερο ενοχλητικούς τρόπους για να εμπλουτίσεις τη ζωή σου. Έχεις μια χαλαρή φιλειρηνική προσέγγιση με τους φίλους και τους εραστές.

Ζυγός
Μπορεί να υπάρξει μια συμφωνία ή συνεργασία με κάποιον σήμερα που θα σε κάνει να νιώσεις αυτοπεποίθηση. Με τον Ήλιο στον τομέα των επικοινωνιών σου αυτές τις μέρες μπορεί να είσαι ιδιαίτερα περίεργη, απασχολημένη, συνδεδεμένη και δεν χάνεις την ευκαιρία να εκφραστείς. Έχεις την ανάγκη να κάνεις ειρήνη με την οικογένεια ή να δημιουργήσεις ένα όμορφο περιβάλλον στο σπίτι. Εάν είσαι μόνη συναισθηματικά, ένα άτομο από το παρελθόν μην αποκλείεις να επανέλθει στη ζωή σου.

Σκορπιός
Είναι καλύτερο να επιδιώξεις να είσαι ευέλικτη εάν υπάρξουν μικρές αλλαγές στο πρόγραμμά σου ή διαταραχές στη ρουτίνα σου σήμερα. Αναζήτησε τρόπους να κάνεις τα πράγματα λίγο διαφορετικά, έτσι ώστε η σκέψη και οι σχέσεις σου να παραμείνουν φρέσκιες. Κάποιος αυθορμητισμός έχει νόημα τώρα και ακόμα κι αν αισθάνεσαι μια αβεβαιότητα στη διαδικασία μπορείς να οδηγηθείς σε συναρπαστικές αποκαλύψεις. Η Αφροδίτη στον τομέα των επικοινωνιών σου διευκολύνει τη συναισθηματική σου ζωή.

Τοξότης
Η συνεργασία μπορεί να είναι χρήσιμη με κάποιον τρόπο σήμερα ή μπορεί να είσαι αποφασισμένη να φέρεις ισορροπίες και ισότητα στη ζωή σου. Η επιθυμία σου να απολαύσεις κάτι διαφορετικό μπορεί να επικρατήσει και είναι καλύτερο να αναγνωρίσεις την ανάγκη για αλλαγή αντί να αφήσεις την ανησυχία να οδηγήσει τις πράξεις σου. Η πραγματοποίηση μικρών προσαρμογών έχει περισσότερο νόημα από τολμηρές κινήσεις. Ενώ αναζητάς ανεξαρτησία στον έρωτα λαχταράς και τη σταθερότητα.

Αιγόκερος
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου και έχεις την τάση να σηκώνεις τα μανίκια και να δουλεύεις σκληρά. Τα προβλήματα τείνουν να εμφανίζονται περισσότερο από ότι συνήθως αλλά είσαι επίσης πρόθυμη να κάνεις κάτι για αυτά. Ωστόσο μπορεί να χρειαστεί να αλλάξεις σχέδια λόγω μάλλον ξαφνικών αποκαλύψεων ή μια αλλαγή διάθεσης αλλάζει την άποψη σου για ένα θέμα. Η ελκυστικότητα και η γοητεία σου αυξάνεται κι αυτό βοηθά και ενισχύει τη συναισθηματική σου ζωή.

Υδροχόος
Συνεχίζεις να επικεντρώνεσαι συναισθηματικά στην προσωπική σου απόλαυση, την αυτοέκφραση και την ευχαρίστηση σήμερα με τη διέλευση της Σελήνης. Έχεις μια διάθεση δημιουργίας και κοινής χρήσης. Οι σημερινές διελεύσεις τείνουν να αντιπαραβάλλουν τις διαφορετικές ανάγκες, επιθυμίες και στιλ σου με αποτέλεσμα κάποια αναποφασιστικότητα. Λίγοι βλέπουν την πιο ήπια πλευρά σου ή αντιλαμβάνονται τα πραγματικά συναισθήματα σου με την Αφροδίτη στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής.

Ιχθείς
Παραμένεις λίγο αυτοπροστατευτική και αποτραβηγμένη καθώς η Σελήνη συνεχίζει να διασχίζει τον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας όλη μέρα. Ωστόσο η ανάγκη σου για ελευθερία, αλλαγή ή ανεξαρτησία είναι πιο επίμονη από ότι συνήθως, ακόμα κι αν δεν το αναγνωρίζεις. Αναζητάς περισσότερη αρμονία και ειρήνη με τους φίλους και τον ερωτικό σύντροφό σου. Εάν είσαι μόνη, είσαι πρόθυμη να προσπαθήσεις να βρεις τις ισορροπίες και να διεκδικήσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Διαβάστε επίσης