Στάθης Παναγιωτόπουλος: Δεύτερη καταγγελία απο γνωστή τραγουδίστρια

Λίγες μόνο ώρες μετά τον σάλο που ξέσπασε για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο για την “εκδικητική πορνογραφία”  και την απομάκρυνσή του με συνοπτικές διαδικασίες από τους «Ράδιο Αρβύλα», μία ακόμη καταγγελία βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Η τραγουδίστρια Chrysa, από το συγκρότημα OCEANDVST, η οποία είχε εμφανιστεί και στην εκπομπή παλιότερα, καταγγέλλει τον Στάθη Παναγιωτόπουλο μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram.

ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ: Η Oceandvst σε Δημόσια Διαβούλευση με τον  Μανώλη Νταλούκα

«Μέχρι τώρα φοβόμουν πολύ. Ακόμη και όταν πήγα στην εκπομπή του για να παίξουμε με τη μπάντα με κοίταξε και καθώς με αναγνώρισε απέφευγε να με κοιτάξει στα μάτια. Αν δείτε το βίντεο της εκπομπής θα καταλάβετε στην αρχή πόσο άβολα αισθάνεται που πρέπει να μου πάρει συνέντευξη. Δε φοβάμαι πια, είμαστε όλοι μαζί. Όλα τα καθάρματα δε θα τη γλιτώσετε. Τώρα λοιπόν που βγήκαν όλα στη φόρα, έχω λοιπόν να πω και γω τη δική μου ιστορία για το γνωστό σε όλους μας τηλεοπτικό πρόσωπο. Όταν ακόμη ήμουν ανήλικη έπαιζε σε ένα γνωστό beach bar όπου είχα πάει με τους φίλους μου. Κάποια στιγμή είπε κάποιο ανέκδοτο που μου φάνηκε αστείο και γέλασα. 

Έτσι βρήκε την ευκαιρία να με προσεγγίσει. Κάποια στιγμή λίγο μεθυσμένη και ξεχασμένη καθώς διασκέδαζα με τους φίλους μου, καθίσαμε στο bar όπου βρισκόταν και ο ίδιος. Στη συνέχεια δε δίστασε ακόμη και μπροστά στους φίλους μου να εκφράσει τη δυσαρέσκειά μου που ήμουν ανήλικη και δε μπορούσαμε να “περάσουμε καλά” περνώντας από μπροστά μου και λέγοντάς μου ¨πολύ κρίμα”. Κάποια στιγμή πήγα στην τουαλέτα και την ώρα που βρισκόμουν μέσα άκουσα την πόρτα να ανοίγει. Βγαίνοντας έξω τον αντίκρυσα σοκαρισμένη και εκείνος με ρώτησε “ωχ, εδώ είναι οι γυναικείες τουαλέτες; Μπερδεύτηκα”. Στη συνέχεια μου έκανε ερωτήσεις για τη ζωή μου και αφού είδε ότι απαντούσα προχώρησε σε άλλες ερωτήσεις που δε θέλω να αναφέρω λόγω της χυδαιότητας αυτών. Ευτυχώς μια φίλη μου ήταν στη δίπλα τουαλέτα και δεν το είχε παρατηρήσει. Οπότε μόλις την είδε έφυγε» έγραψε η τραγουδίστρια.

Διαβάστε επίσης