GNTM 4– Ειρήνη Λεμπέση: Αποχώρησε το μεγάλο φαβορί

Ο ημιτελικός του GNTM 4 ολοκληρώθηκε το βράδυ της Δευτέρας και οι τέσσερις εναπομείναντες παίκτες έγιναν τρεις.

Ένα μόλις βήμα πριν τον τελικό, το golden pass του φετινού κύκλου, η Ειρήνη Λεμπέση, δεν έπεισε με την απόδοσή της κι αποχώρησε από διαγωνισμό. 

Το κορίτσι, που κατά πολλούς ήταν το απόλυτο φαβορί του reality, ολοκλήρωσε την παρουσία του εκεί και αποχώρησε αγκαλιάζοντας του συμπαίκτες της. Έτσι, η τελική τριάδα του GNTM 4 είναι η Κυβέλη Χατζηευστρατίου, η Όλγα Ντάλλα και ο Κωνσταντίνος Τσαγκάρης. Remaining Time-0:00FullscreenMute

Μάλιστα, μετά την προβολή του επεισοδίου η Ειρήνη Λεμπέση επέστρεψε στο Instagram και έκανε την πρώτη της ανάρτηση, αναφερόμενη στην αξέχαστη εμπειρία που έζησε. 

“Ένα βήμα πριν τον τελικό…
Ήταν μια εμπειρία αξέχαστη κατά την διάρκεια της οποίας γνώρισα πολύ σημαντικούς ανθρώπους που χωρίς την στήριξη και την βοήθεια τους όλα θα ήταν διαφορετικά .. @genevievevv @skoulos @angelosbratis @ismini_mini @yiorgoskaravas_official

Το σημαντικότερο όμως είναι ότι μέσα από αυτή την δοκιμασία συνειδητοποίησα την αγάπη μου για τον χώρο της μόδας .

Ευχαριστώ όσους με στήριξαν , ακόμα και εκείνους που δεν το έκαναν . Προσπαθώ να κρατήσω από τον καθένα ό,τι με βοηθά να βελτιωθώ και να γίνω καλύτερη σαν άνθρωπος πρωτίστως και σαν μοντέλο έπειτα . Κάθε τέλος ακολουθεί μια αρχή και ανυπομονώ να καταθέσω όλη μου την ενέργεια .

Σας ευχαριστώ και πάλι όλους”.

Διαβάστε επίσης