Δήμητρα Αλεξανδράκη: Μετά την αποκάλυψη για το bullying του αδερφού της, της στέλνουν δικηγόρο

Μέσα από την εκπομπή Love it, η Δήμητρα Αλεξανδράκη αποκάλυψε πως ο ετεροθαλής αδερφός της το τελευταίο διάστημα δέχεται λεκτική και σωματική βία από συμμαθητές του και παρά το γεγονός πως έχουν αποδείξεις, κανείς από το σχολείο δεν κάνει τίποτα.

Λίγη ώρα ωστόσο μετά από αυτή της την εμφάνιση, η Δήμητρα Αλεξανδράκη δημοσίευσε μια σειρά από isntastories στα οποία ανέφερε πως ένας γονιός από το σχολείο του αδερφού της ενόχλησε τη μητέρα της στη δουλειά για να ζητήσει εξηγήσεις ενώ η δασκάλα του ίδιου σχολείου απειλεί ότι θα πάει σε δικηγόρο επειδή το μοντέλο μίλησε δημόσια γι΄αυτό το θέμα.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Την ώρα που ήμουν στην εκπομπή, μου ήρθε μήνυμα από τη μητέρα μου, που μου έλεγε ότι πήγε ένας γονιός, ένας μπαμπάς, να της βάλει χέρι, να τη μαλώσει γιατί βγήκα και μίλησα για το θέμα δημόσια. Η μητέρα μου ήταν στη δουλειά και πήγε και την ενόχλησε στη δουλειά της.

Δεύτερον, η διευθύντρια παίρνει τηλέφωνο και λέει θα μιλήσει με δικηγόρο. Τόσο καιρό δεν κάνατε κάποια κίνηση για να βοηθήσετε αυτά τα παιδιά. Από τη στιγμή όμως που ακούσατε το θέμα και βγήκε στη δημοσιότητα, κοιτάξατε πάλι πως θα το καλύψετε, αλλά όχι πως θα το φτιάξετε. Επειδή μιλάτε για δικηγόρους, εγώ εδώ είμαι και περιμένω οτιδήποτε. Εγώ δεν ανέφερα ονόματα, αν θέλετε να σας μάθει ο κόσμος προχωρήστε».

Διαβάστε επίσης