Chanel: Έξαλλοι οι καταναλωτές με το Χριστουγεννιάτικο ημερολόγιο του οίκου

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει το ημερολόγιο που κυκλοφόρησε η Chanel για τα Χριστούγεννα, λόγω της πολύ υψηλής τιμής του, με τους καταναλωτές να “βομβαρδίζουν” με αρνητικά σχόλια την εταιρεία.

Με αφορμή τον εορτασμό της 100ης επετείου από το άρωμα και το μπουκάλι της Chanel, ο πολυτελής οίκος κυκλοφόρησε μια σειρά από αντικείμενα περιορισμένης έκδοσης σε σχήμα του εικονικού μπουκαλιού Νο. 5, συμπεριλαμβανομένου ενός ημερολογίου γεμάτο με μυστηριώδεις απολαύσεις και εκπλήξεις με τον τυχερό αριθμό της Gabrielle Chanel.

Αν και το δώρο περιλαμβάνει προϊόντα ομορφιάς Chanel πλήρους μεγέθους, οι πελάτες δεν περίμεναν να βρουν «καλούδια» όπως αυτοκόλλητα και ψεύτικα βραχιόλια στα 27 κουτιά του, δεδομένου ότι η τιμή του είναι 825 δολάρια ΗΠΑ!!!

Το κιτ τράβηξε την προσοχή του κόσμου στα social media, μετά από όχι και τόσο κομψούς χαρακτηρισμούς όπως «απάτη» και «ηλίθιο» από τους χρήστες στο κινεζικό κοινωνικό δίκτυο Weibo.

Στο TikTok, μια σειρά βίντεο από τη χρήστη Elise Harmon συγκέντρωσε εκατομμύρια προβολές, οδηγώντας τους χρήστες του Διαδικτύου να προειδοποιήσουν τους αγοραστές ότι το δώρο «δεν άξιζε τον κόπο» στις αναρτήσεις της Chanel στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

@eliseharmon

Part 5 I am barely hanging on over here y’all

♬ Santa Tell Me – Ariana Grande
@eliseharmon

Reply to @cumrag57 smiling but we’re close to tears

♬ Skating (From “A Charlie Brown Christmas”) – Rémi Ramaget
@eliseharmon

I’ll lay everything out and show you all of the contents and you can tell me if you think it’s worth it #chaneladventcalendar

♬ Rockin’ Around the Christmas Tree – Brenda Lee
Διαβάστε επίσης