«Ήξερε πολύ καλά πού έμπλεκε όταν παντρεύτηκε τον Αλβέρτο»

MONACO, MONACO - DECEMBER 18: Princess Charlene of Monaco attend the Christmas Gifts Distribution At Monaco Palace on December 18, 2019 in Monaco, Monaco. (Photo by Stephane Cardinale - Corbis/Corbis via Getty Images)

Για την «ευφυέστατη» πριγκίπισσα Σαρλίν που «ξέρει να κρύβεται» μίλησαν οι φίλοι της 

«Η πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό δεν είναι Νταϊάνα, ούτε θύμα… δεν είναι η εύθραυστη προσωπικότητα που φαίνεται, είναι ευφυέστατη και το κρύβει… ήξερε πολύ καλά πού έμπλεκε όταν παντρεύτηκε τον Αλβέρτο». Με τη 43χρονη πριγκίπισσα στο εξώφυλλο και ένα εκτενές αφιέρωμα στο εσωτερικό του, το περιοδικό «Tatler» παρουσιάζει ποια πραγματικά είναι η πριγκίπισσα Σαρλίν, σύμφωνα με ανώνυμους φίλους της που σκιαγραφούν το προφίλ της, τονίζοντας πως παραμένει «υπολογίσιμη δύναμη» κι ας νοσηλεύεται σε κλινική. Η διαδρομή της ολυμπιονίκη της κολύμβησης από τις διεθνείς πισίνες ως το παλάτι των Μονεγάσκων «έχει περισσότερο δράμα από ό,τι μια σαπουνόπερα». 

Ως «φιλόδοξη» κολυμβήτρια αποφασισμένη να είναι η καλύτερη στο άθλημά της, απόλυτα επικεντρωμένη στο στόχο της. Όταν τα άλλα παιδιά έπαιζαν, η Σαρλίν προπονούνταν και ήταν «πολύ σκληρή με τον εαυτό της» όταν οι αποδόσεις της δεν ήταν και τόσο καλές. Όμως δεν ήταν ποτέ μοναχική, αλλά μια καλή φίλη. Ισχυρή προσωπικότητα και μια δύναμη που δεν θα έπρεπε να υποτιμά κανείς, την περιγράφουν, διαψεύδοντας κάθε υπόνοια πως είναι παγιδευμένη σε έναν δυστυχισμένο γάμο: «Ούτε για ένα δευτερόλεπτο δεν πιστεύω πως δεν ήξερε τι έκανε όταν τον παντρεύτηκε». 

Φίλοι που την είδαν στην πρώτη συνάντησή της με τον πρίγκιπα Αλβέρτο, σε μια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε από τον πρίγκιπα στο Μονακό μετά το διαγωνισμό Mare Nostrum, παραδέχτηκαν πως δεν πίστευαν ότι θα έμπλεκε σε σχέση μαζί του. Όταν, μάλιστα, η σχέση τους έγινε γνωστή, οι συμπαίκτες της εξεπλάγησαν όπως είπαν, γιατί παρά τη χρόνια φιλία τους η Σαρλίν δεν τους εκμυστηρεύτηκε πως είχε σχέση με τον Αλβέρτο. Όσον αφορά τις εξελίξεις που την οδήγησαν στη νοσηλεία; Ένας από τους φίλους της ήταν κατηγορηματικός: «Η Σαρλίν δεν είναι ο τύπος ανθρώπου που ελέγχεται τυφλά από τη βασιλική οικογένεια του Μονακό. Δεν είναι πριγκίπισσα Νταϊάνα. Μπορεί να εκλαμβάνεται ως αφελής, αλλά αυτό απέχει πολύ από την πραγματικότητα. Είναι πολύ καλή στο να κρύβει την εξυπνάδα της, ήξερε τι έκανε όταν τον παντρεύτηκε».

Τον Νοέμβριο, η πριγκίπισσα Σαρλίν εισήχθη σε κλινική λίγες μόλις ημέρες μετά την επιστροφή της στο Μονακό, από τη Νότια Αφρική. Ο πρίγκιπας Αλβέρτος θέλοντας να διασκεδάσει τις φήμες περί χωρισμού τους, είπε πως «υποφέρει από εξάντληση, συναισθηματική και σωματική», ενώ φίλη της δήλωσε στην Page Six πως «παραλίγο να πεθάνει» στη Νότια Αφρική, επιρρίπτοντας ευθύνες στο παλάτι πως υποβαθμίζει την έκταση των επιπλοκών της υγείας της. «Είναι άδικο να παρουσιάζεται πως έχει κάποιου είδους ψυχικό ή συναισθηματικό πρόβλημα. Δεν ξέρουμε γιατί το παλάτι υποβαθμίζει πως παραλίγο να πεθάνει στη Νότια Αφρική. Δεν μπορούσε να φάει στερεά τροφή για πάνω από 6 μήνες εξαιτίας των χειρουργικών επεμβάσεων στις οποίες υποβλήθηκε. Λάμβανε μόνο υγρά με καλαμάκι, έτσι έχασε σχεδόν το μισό βάρος του σώματός της». 

Πηγή: εφημερίδα On Time

Διαβάστε επίσης