Στο πλευρό της Μπεκάλια οι Ιταλοί για τη σεξουαλική παρενόχλησή της on air

Κύμα συμπαράστασης στην Γκρέτα Μπεκάλια αναπτύχθηκε στα social media από τους Ιταλούς που σπεύδουν να στηρίξουν τη δημοσιογράφο για τη σεξουαλική παρενόχλησή της από οπαδούς της Φιορεντίνα μετά τη λήξη του αγώνα ανάμεσα στους «βιόλα» και την Έμπολι. Η 27χρονη δημοσιογράφος έδινε το ρεπορτάζ της αναμέτρησης όταν ο ένας εκ των δραστών την πλησίασε και τη θώπευσε.

«Ένιωσα αγανακτισμένη, παραβιασμένη. Για αυτό το άτομο ήμουν σαν μια πινακίδα που με κλωτσούσε για να εκτονώσει τον θυμό του. Δεν ήταν οπαδοί, ήταν εκτελεστές. Αλλά θέλετε να μάθετε την ακριβή δυναμική; Πρώτα έφτυσε το χέρι του και μετά με χτύπησε στα οπίσθια, δυνατά, βίαια, που επίσης με πόνεσε ψυχολογικά», δήλωσε η Μπεκάλια, ενώ στη συνέχεια ζήτησε βοήθεια για να βρει τους δράστες.

«Βοηθήστε με να βρω αυτούς τους ανθρώπους, αυτό είναι απαράδεκτο το 2021», έγραψε στα social media και προανήγγειλε την προσφυγή της στη Δικαιοσύνη με μήνυση.

Την υποστήριξή τους στην όμορφη δημοσιογράφο εξέφρασαν ο πρόεδρος της ιταλικής Βουλής, Ρομπέρτο Φίκο, και η πρόεδρος της Γερουσίας, Ελιζαμπέτα Καζελάτι.

Διαβάστε επίσης