Αγγελική Ηλιάδη: Έφυγε απο τη ζωή ο πατέρας της, γιος της Καίτη Γκρέυ

Θρήνος για την Καίτη Γκρέυ και την Αγγελική Ηλιάδη, οι οποίες έχασαν ένα πολύ αγαπημένο τους πρόσωπο. Ο λόγος για τον γιο της Καίτης Γκρέυ, Βασίλη και πατέρα της Αγγελικής Ηλιάδη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή.

Οι σχέσεις τη Αγγελικής Ηλιάδη με τον πατέρα της, δεν υπήρξαν πάντα καλές. Για οκτώ ολόκληρα χρόνια, η τραγουδίστρια δεν μιλούσε καθόλου με τους γονείς της και η κόντρα ανάμεσά τους είχε απασχολήσει ιδιαίτερα τα φώτα της δημοσιότητας.

Το 2011 όλα άλλαξαν όταν η Αγγελική Ηλιάδη αποφάσισε να κάνει το πρώτο βήμα και να δημιουργήσει γέφυρες επικοινωνίας με τους γονείς της.

«Μπορεί να συμβαίνουν διάφορα, αλλά με ένα μαγικό τρόπο, όταν αποφασίζεις να κλείσεις κάποια πράγματα, είναι σαν να μην έχει γίνει τίποτα. Νιώθω ευλογημένη τώρα πια που έχω δίπλα μου τους γονείς μου και τον αδελφό μου, γιατί η οικογένεια είναι οικογένεια, οι δικοί σου, το αίμα σου, και τη θέση αυτή δεν μπορεί να την πάρει κανένας στη ζωή σου. Κατά τη γνώμη μου, ο μικρότερος κάνει πάντα το πρώτο βήμα. Εννοείται ότι πάντα τους σκεφτόμουν, είναι ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής μου που δεν υπήρχε. Όταν είμαστε μικροί, είμαστε και αντιδραστικοί, κάνουμε την επανάστασή μας. Τώρα αισθάνομαι ότι είναι οι άνθρωποι στους οποίους μπορώ να πω τα πάντα κι αυτό μου είχε λείψει όσο δεν μιλούσαμε. Το κλασικό που λένε οι γονείς, πως όταν θα κάνεις παιδιά θα καταλάβεις, ισχύει, γιατί μεγάλωσα, μπήκα στη θέση τους και είδα πόσο μεγάλο είναι το άγχος και η αγωνία τους» είχε αναφέρει η Αγγελική Ηλιάδη παλιότερα σε συνέντευξή της.

Διαβάστε επίσης