Μαρίνα Πατούλη: Ξάφνιασε η οικειοθελής αποχώρηση της απο το J2US – Οι σπόντες για την κριτική επιτροπή

Η Μαρίνα Πατούλη ανακοίνωσε χθε βράδυ πως αποχωρεί οικειοθελώς από το J2US , λόγω της έντασης που προηγήθηκε μετά την ερμηνεία της με τον Θάνο Πετρέλη, καθώς και για την αμφισβητήση που δέχθηκε από την Δέσποινα Βανδή.

Όπως υποστήριξε συμμετείχε στο Just The 2 Of Us για τον φιλανθρωπικό χαρακτήρα το σόου και από τη στιγμή που αυτός αμφισβητήθηκε από την κριτική επιτροπή δεν θέλει πλέον να παραμείνει.

«Θέλω να σας ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου για την τιμή που μου κάνατε να είμαι εδώ μαζί σας, ο Νίκος είναι φίλος καρδιάς. Πράγματι δεν μπορώ να συνεχίσω γιατί οι υποχρεώσεις μου είναι πολλές. Πέρασα πάρα πολύ όμορφα, ήταν μία εξαιρετική εμπειρία για εμένα όμως να δώσουμε θέση στα νέα παιδιά να διαγωνιστούν γιατί εγώ ποτέ δεν ήθελα να διεκδικήσω κάτι ο λόγος που ήρθα εδώ είναι ο φιλανθρωπικός σκοπός και αυτό αμφισβητήθηκε. Σας ευχαριστώ από την καρδιά μου για τις τόσο όμορφες στιγμές, δεν το έχω με το τραγούδι», δήλωσε χαρακτηριστικά η Μαρίνα Πατούλη.

Σε δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» το πρωί της Κυριακής, έριξε τα “καρφιά” της για την κριτική που της άσκησε η επιτροπή.

«Δεν είμαι πικραμένη. Εμένα δεν με αφορά η κριτική της επιτροπής, αν είπα τον τόνο καλά. Αν το τραγούδι πρώτη, δεύτερη φωνή, εγώ μένω στον στίχο. Σε έναν εξαιρετικό στίχο με ιδιαίτερη βαθύτητα νοήματος, μένουμε ακόμη ζωντανοί στην σκηνή», είπε η Μαρίνα Πατούλη.

Διαβάστε επίσης