Ζώδια Σήμερα 18/11 – Ημερήσιες προβλέψεις

Κριός
Το πρώτο μισό της ημέρας είναι ιδανικό για αποτοξίνωση, ξεκούραση και προβληματισμό. Είναι η στιγμή να αφήσεις το μυαλό σου να φανταστεί και να ονειρευτεί. Λαμβάνεις περισσότερες πληροφορίες από ότι συνήθως μέσω της παρατήρησης και με τις σημερινές διελεύσεις βλέπεις τις ιδέες και τις αλληλεπιδράσεις με διαφορετικό τρόπο, ίσως με λίγη περισσότερη συμπόνια και κατανόηση. Η σκέψη σου είναι δημιουργική ιδιαίτερα με παρελθοντικά θέματα. Η συναισθηματική σου ζωή κρύβει εκπλήξεις.

Ταύρος
Οι ενέργειες σήμερα είναι καλές για νέες ιδέες και οράματα που σχετίζονται ιδιαίτερα με συνεργασίες, φίλους και μελλοντικούς στόχους ευτυχίας. Ηδιαίσθησή σου είναι έντονη. Μια νέα συμφωνία ή η κατανόηση προς τον σύντροφο ή ένα φίλο σου μπορεί να τονώσει τρομερά τη διάθεσή σου. Εάν είσαι μόνη συναισθηματικά δώσε μεγαλύτερη προσοχή σε νέες γνωριμίες.

Δίδυμοι
Με τις σημερινές διελεύσεις βασίζεσαι στη διαίσθησή σου για να προχωρήσεις στο επόμενο βήμα σου. Φαντασία και αυξημένη ενέργεια στα εργασιακά σε βοηθά να προωθήσεις ή να αναγνωρίσεις καλύτερα τους στόχους σου. Μια σύνδεση Ερμή – Ποσειδώνα ευνοεί μια ήπια προσέγγιση στον κόσμο αφήνοντας τις συζητήσεις να κυλήσουν ομαλά και να τις ακούς γενναιόδωρα. Ο ερωτικός σύντροφος σου διατίθεται να σε ακούσει και να σε στηρίξει. Εάν είσαι μόνη, άσε τη διαίσθηση σου να σε οδηγήσει στη σωστή αγκαλιά.

Καρκίνος
Σήμερα μπορεί να είναι μια εμπνευσμένη στιγμή για να προσεγγίσεις ή να μοιραστείς ανεπίσημα τη δουλειά και τις ιδέες σου, να εκφράσεις τις απόψεις, τις πεποιθήσεις και τα όνειρά σου. Η διαίσθησή σου μπορεί να σε εξυπηρετήσει με τον Ερμή στον δημιουργικό σου τομέα να εναρμονίζεται με τον Ποσειδώνα. Επίτρεψε στον εαυτό σου λίγη ελευθερία για να ονειρευτεί, να φανταστεί και να δημιουργήσει. Οι ρομαντικές ευαισθησίες σου είναι έντονες κι αυτό ενισχύει την ατμόσφαιρα στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εάν είσαι μόνη, φρόντισε τον εαυτό σου και κυρίως πάτα τα πόδια σου στη γη.

Λέων
Η διαίσθησή σου σε εξυπηρετεί ιδιαίτερα για θέματα που αφορούν στην οικογένεια, μια στενή σχέση, τα οικονομικά ή τις επενδύσεις και τις εσωτερικές υποθέσεις σου σήμερα. Η έκφραση συμπόνιας και κατανόησης στους κοντινούς σου ανθρώπους μπορεί να είναι χρήσιμη. Είναι μια καλή στιγμή για την επίλυση προβλημάτων, τη στήριξη μέσω υποστηρικτικών συζητήσεων και την κατανόηση ενός έργου εργασίας. Ο ενθουσιασμός σε κατακλύζει σε ό,τι σχετίζεται με τα αισθηματικά σου.

Παρθένος
Η σημερινή διέλευση Ερμή – Ποσειδώνα σε διευκολύνει να βρεις έμπνευση. Εκφράζεσαι πιο ευφάνταστα και γοητευτικά κι αυτό σε φέρνει στο επίκεντρο. Οι συμφωνίες και οι διαπραγματεύσεις είναι ευνοϊκές και είσαι σε εξαιρετική θέση για να αφήσεις το άγχος και τα αρνητικά συναισθήματα στην άκρη. Διασκεδαστικές δραστηριότητες με τον αγαπημένο σου θα βοηθήσουν στο να έρθετε πιο κοντά. Εάν είσαι μόνη, μέσα από την κοινωνικότητά σου προκύπτουν ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

Ζυγός
Με τις σημερινές διελεύσεις είναι καλή ιδέα να αφήσεις στον εαυτό σου λίγο χώρο για σκέψη ελεύθερης μορφής. Μπορείς να φτάσεις σε ωραία μέρη μέσω των συζητήσεων και συλλογισμών και ίσως αποκτήσεις γνώσεις που βοηθούν την οικονομική σου εικόνα. Νιώθεις έμπνευση στα εργασιακά και παίρνεις δραστικές και σωστές αποφάσεις. Εάν μπορείς να αποφύγεις τις μικροδουλειές που σου δημιουργούν πίεση ακόμα καλύτερα. Είναι μια καλή στιγμή για να διασκεδάσεις και να ξεφύγεις από τη ρουτίνα.

Σκορπιός
Η δημιουργική έκφραση και ευφάνταστη σύνδεση με τους άλλους ευνοούνται σήμερα και οι συζητήσεις είναι αναζωογονητικές. Η οξυδέρκεια και οι απόψεις σου είναι ελκυστικές για αυτό και οι άλλοι σε πλησιάζουν. Αφήνεις τις όποιες απογοητεύσεις σου πίσω και εστιάζεις το ενδιαφέρον σου σε ανθρώπους και καταστάσεις που σε εμπνέουν. Αγκάλιασε τις ευκαιρίες στα εργασιακά που σου δίνουν τη δυνατότητα να εξελιχθείς. Η συναισθηματική σου ζωή χρωματίζεται καθώς παρουσιάζονται νέα ενδιαφέροντα.

Τοξότης
Ίσως αναγνωρίσεις νέα επίπεδα ή διαστάσεις των αναγκών σου σήμερα, κάτι που ωφελεί στη λήψη αποφάσεων. Ερμής και Ποσειδώνας σε αρμονία διεγείρουν την επιθυμία σου να χρωματίσεις έξω από τα όρια και τις γραμμές σου. Αναζητάς ασυνήθιστες συνδέσεις και μπορείς να βοηθήσεις κάποιον με τις συμβουλές σου, ακόμα και τον ερωτικό σύντροφό σου. Εάν είσαι μόνη, αναζητάς κάτι καινούριο που θα σου εμπνεύσει σιγουριά και ασφάλεια και ξέρεις προς τα που θα κατευθυνθείς.

Αιγόκερος
Μια αρμονική σύνδεση μεταξύ του Ερμή και του Ποσειδώνα μπορεί να ελαφρύνει το φορτίο σου σήμερα. Ένας φίλος ή μια δραστηριότητα δικτύωσης μπορεί να είναι καθοριστική για να φτάσεις στους στόχους σου. Επιδίωξε να εκμεταλλευτείς την ευκαιρία για αποτοξίνωση, μίλησε με κάποιον που εμπιστεύεσαι για να βρεις το κέντρο σου. Η επιθυμία σου να εκφραστείς στον αγαπημένο σου λειτουργεί ενισχυτικά για τη σχέση σας. Εάν είσαι μόνη, σε γοητεύουν ασυνήθιστα πρόσωπα.

Υδροχόος
Με τις σημερινές διελεύσεις μπορείς να ωφεληθείς από μια συζήτηση που εμπνέει υπέροχες ιδέες. Είναι μια καλή στιγμή για να επικοινωνήσεις με τους άλλους, να ονειρευτείς και να ενισχύσεις τη φήμη σου στα εργασιακά. Όσον αφορά στις οικονομικές σου αναζητήσεις εμπιστεύσου το ένστικτό σου. Απελευθερώσου από προκαταλήψεις, τύψεις και ενοχές και διεκδίκησε τις συναισθηματικές σου επιθυμίες.

Ιχθείς
Ο Ποσειδώνας εναρμονίζεται στο ζώδιό σου με τον Ερμή δημιουργώντας μια καλή ατμόσφαιρα για να χρησιμοποιήσεις τη φαντασία σου και να αποκτήσεις πρόσβαση στη διαίσθησή σου. Ίσως συνειδητοποιήσεις ότι δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να προχωρήσεις και να κάνεις ένα διάλειμμα ή να δώσεις χρόνο στον εαυτό σου. Τα φιλοσοφικά ή πνευματικά θέματα είναι ιδιαίτερα ελκυστικά ή αποκτάς διαφορετική προοπτική. Η μέρα κρύβει εκπλήξεις για τη συναισθηματική σου ζωή.

Διαβάστε επίσης