Τα σημάδια που δείχνουν πώς έχετε ερωτική χημεία

Ερωτική χημεία! Η χημεία μπορεί να φανεί ακόμα και από μια σύντομη επαφή με τα μάτια, που θα φέρει έντονους καρδιακούς παλμούς και ένα σφίξιμο στο στομάχι.

Δεν μπορούμε να υποδυθούμε ότι ταιριάζουμε με κάποιον. Εάν δύο άνθρωποι αντιδρούν μεταξύ τους, είναι μέρος της έμφυτης ποιότητάς τους. 

Τα παρακάτω χαρακτηριστικά υποδηλώνουν αν οι δυο σας έχετε ερωτική χημεία ή όχι.

1. Αμοιβαίο ενδιαφέρον

Εάν υπάρχει μόνο από τη μία πλευρά, τότε δεν πρόκειται για χημεία αλλά για απλό ενδιαφέρον που συχνά γίνεται μονόπλευρος έρωτας. Το πρώτο σημάδι της ερωτικής χημείας είναι όταν δύο άγνωστοι γοητεύονται έντονα ο ένας από τον άλλον και δεν θα καταστρέψουν την ατμόσφαιρα, μιλώντας για συνηθισμένα και ανιαρά πράγματα. Θα εκδηλώσουν κάθε περιέργεια να ανακαλύψουν ο ένας τον άλλον, κάνοντας ρεκόρ ερωτήσεων για το πρόσωπο που τους ενδιαφέρει. 

2. Αυξημένη ενσυναίσθηση

Η ικανότητα του να κατανοείς σε βάθος αυτό που νιώθει ο άλλος, δεν είναι πάντα εύκολο και δεδομένο. Λέγεται ενσυναίσθηση και όταν το βιώνει από τα πρώτα λεπτά με τον άνθρωπο που έχεις απέναντί σου χωρίς να τον γνωρίζεις καλά, τότε μιλάμε σίγουρα για χημεία. Δεν πρόκειται για τη συνηθισμένη της μορφή αλλά σημαίνει ότι όσα νιώθετε, το πιο πιθανό είναι τα νιώθει κι εκείνος σε έντονον βαθμό. Τη λύπη, τη χαρά σας, το πώς σας έκανε να νιώσετε ακόμη και ο ίδιος. 

3. Συναισθηματική αντανάκλαση

Όταν δύο άνθρωποι γίνονται σύντροφοι και με τον καιρό, ο ένας αντικατοπτρίζει τα συναισθήματα του άλλου, τότε μιλάμε για μια ολική αντανάκλαση που μαρτυρά τη χημεία μεταξύ τους. Ο ένας θα είναι σε θέση να ολοκληρώσει την πρόταση του άλλου όσο κλισέ και αν ακούγεται, υιοθετώντας χόμπι που δεν θα έκανε ποτέ χωρίς εκείνον και ο βασικότερος τρόπος επικοινωνίας τους θα είναι ο μη λεκτικός, εκείνος της γλώσσας του σώματος. 

4. Φυσική έλξη

Θεωρείται δεδομένο αλλά δεν σχετίζεται τόσο με τις αρχικές εντυπώσεις. Οι περισσότεροι από εμάς βρίσκουμε εξωτερικά ελκυστικούς τους άλλους αλλά η χημεία σε καμία περίπτωση δεν έχει να κάνει με αυτό! Εάν το έχετε νιώσει, θα ταυτιστείτε. 

Διαβάστε επίσης