Μέγκαν Μαρκλ: Καλεσμένη στην εκπομπή της Έλεν Ντε Τζένερις

Η Μέγκαν Μαρκλ θα βρεθεί αύριο στο talk show της Έλεν Ντε Τζένερις. Στο preview που κυκλοφόρησε, μάλιστα, η ίδια αναφέρεται με νοσταλγία στις οντισιόν στην Warner Bros. Εκεί εργαζόταν ως ηθοποιός πριν γνωρίσει τον πρίγκιπα Χάρι.

Στη συνέντευξη της στην Έλεν Ντε Τζένερις, η Μέγκαν Μαρκλ αναμένεται να μιλήσει για την οικογένειά της και τα δυο παιδιά της. Φυσικά θα αναφερθεί και στον πρίγκιπα Χάρι. Η απόφασή της Μέγκαν Μαρκλ να κάνει το ντεμπούτο της σε καθημερινή εκπομπή οφείλεται στη φιλία που έχει με την παρουσιάστρια.

Οι δυο τους είχαν συναντηθεί τυχαία σε ένα καταφύγιο ζώων. Εκεί η Μέγκαν Μαρκλ συζητούσε αν θα υιοθετούσε το πρώτο της κατοικίδιο, τον Μπόγκαρτ. Η Μέγκαν Μαρκλ μίλησε για εκείνη τη συνάντηση και αποκάλυψε ότι η Έλεν Ντε Τζένερις την έπεισε να το υιοθετήσει.

Με τη σειρά της, η Έλεν Ντε Τζένερις αποκάλυψε επίσης ότι είχε μια αιφνιδιαστική επίσκεψη από τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ. Συγκεκριμένα το 2019 η παρουσιάστρια συναντήθηκε με το ζευγάρι και είχε ταϊσει, τάισε το μωρό τότε, Άρτσι.

Δείτε τη Μέγκαν Μαρκλ καλεσμένη της Έλεν Ντε Τζένερις:

ΠΗΓΗ: OK MAGAZINE

Διαβάστε επίσης