Κόνι Μεταξά: Απαντά για πρώτη φορά για τον Τάσο Ξιαρχό

Στις ερωτήσεις των διαδικτυακών της ακολούθων απάντησε η Κόνι Μεταξά, η οποία ρωτήθηκε για τον Τάσο Ξιαρχό και τον λόγο που δεν έχει πάρει ακόμη θέση δημόσια για όσα έχουν συμβεί.

«Πότε θα μιλήσεις για όλη τη φάση με τον Τάσο; Πάντα τα έλεγες όλα έξω από τα δόντια» ήταν η ερώτηση, με την Κόνι Μεταξά να απαντά: «Το ότι δε θέλω να μιλήσω για κάτι τόσο προσωπικό, δε σημαίνει ότι δεν τα λέω έξω από τα δόντια».

Ο Τάσος Ξιαρχό είχε μιλήσει στην Κατερίνα Καινούργιου για την ανάρτηση του που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων και είχε εκφράσει ανοιχτά το παράπονό του για την Κόνι Μεταξά.

Συγκεκριμένα είχε πει:

«Περνάς πολύ χρόνο με κάποιους ανθρώπους. Δεν δουλεύεις μόνο, ζεις μαζί τους. Και όταν φτάνεις ένα βήμα πριν τον θάνατο -έφτασα εκεί- και όχι απλά να μην σου στέλνουν μήνυμα αν είσαι καλά, αλλά να σου γυρνούν την πλάτη και να σε κρίνουν ακόμα περισσότερο. Για μένα είναι ξεκαθάρισμα. Εγώ θα πω για ένα άτομο το οποίο με πλήγωσε πάρα πολύ και θα το αφήσω εκεί. Η Κόνι Μεταξά δεν μου έστειλε ούτε ένα μήνυμα να δει αν είμαι καλά. Ποτέ. Είναι μια κοπέλα που έχουμε δουλέψει μαζί και έχουμε ανέβει μαζί. Δεν με πήρε ποτέ τηλέφωνο. Ενώ ο κύριος Πανταζής είπε πάρα πολύ όμορφα πράγματα και σαν πατέρας κατανοεί κάποια πράγματα των παιδιών, επειδή με ξέρει πολύ καλά. Κι επειδή με ξέρει και η Κόνι Μεταξά πολύ καλά, θα καταλάβαινε ότι αυτό δεν το έκανα από κακία και μίσος, αλλά από αφέλεια γιατί είμαι και βλάκας μερικές φορές»

Διαβάστε επίσης