Έκλειψη Νοεμβρίου 2021: Η μεγαλύτερη έκλειψη του αιώνα – Ποιά ζώδια επηρεάζει

Στις 19 Νοεμβρίου είναι μία κομβική ημερομηνία καθώς είναι η πανσέληνος συνοδευόμενη από μία έκλειψη Σελήνης.

Η έκλειψη αυτή θα φέρει ραγδαίες αλλαγές και αναταράξεις, όχι πάντα με αρνητική χροιά. Όμως θα προκαλέσει σε 4 ζώδια μία έξτρα αστρολογική αναστάτωση.

ΤΑΥΡΟΣ

Η έκλειψη θα επηρεάσει σημαντικά τις προσωπικές ή επαγγελματικές σας σχέσεις. Σηματοδοτεί την ώρα αποφάσεων για κάποια σχέση που μπορεί να έχει βαλτώσει. Αποκαλύψεις και έντονα συναισθήματα θα φέρουν απρόοπτες καταστάσεις που θα κληθείτε να διαχειριστείτε. Με προσοχή μπορείτε να καταφέρετε να έχουν θετικό πρόσημο οι προσπάθειές σας, παρά την αναστάτωση που θα υπάρξει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ένα ιδιαιτέρως φορτισμένο κλίμα θα «φουντώσει» την καθημερινότητά σας και τις σχέσεις σας. Προσπαθήστε να συγκρατήσετε να νεύρα σας παρά τα όσα θα συναντήσετε μπροστά σας για να διαχειριστείτε όσο το δυνατόν καλύτερα τις καταστάσεις. Μία «προδοσία» από κοντινό σας άτομο είναι πιθανή, καθώς θα καταλάβετε, πώς δεν λαμβάνετε όσα δίνετε σε κάποια σχέση. Αποφύγετε τις ρήξεις, καθώς είναι πάρα πολύ εύκολο να δημιουργηθούν και προσέξτε την φυσική σας κατάσταση και την υγεία σας.

ΛΕΩΝ

Όταν μιλάμε για αλλαγές, τα Λιοντάρια θα τις βιώσουν πολύ έντονα. Βέαια αυτό δεν είναι απαραίτητα κάτι αρνητικό. Θα δείτε τα πράγματα να αλλάζουν στην οικογένεια, στην καριέρα, στις σχέσεις… Μην πελαγώσετε και να είστε προετοιμασμένοι για να καταφέρετε να αντιμετωπίσετε τυχόν αναποδιές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η έκλειψη αυτή, μπορεί να αλλάξει κατά πολύ τις συνθήκες στη ζωή σας. Οι τομείς που «χτυπάει» είναι η οικογένεια και το σπίτι και τα επαγγελματικά. Δώστε σημασία και προσοχή στις σχέσεις σας είτε επαγγελματικές είναι προσωπικές για να αποφύγετε ρήξεις. Μία μετακόμιση, δεν είναι καθόλου απίθανη καθώς η αλλαγή στον χώρο του σπιτιού αναμένεται. Μετακόμιση με το ταίρι σας ή ένα νέο μέλος στην οικογένεια, μπορεί να είναι ένα από τα θέματα που θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε. Μην ξεχνάτε να δώσετε μεγάλη σημασία στην υγεία σας και τη φυσική σας κατάσταση.

Διαβάστε επίσης