Μαρία Κίτσου – Δημήτρης Γκοτσόπουλος: Απο τις “Άγριες Μέλισσες”, ζευγάρι και στη ζωή

Οι φήμες που θέλουν την Μαρία Κίτσου και τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο εκτός από τηλεοπτικό ζευγάρι να είναι ζευγάρι και στην πραγματική ζωή, φούντωσαν ξανά το τελευταίο διάστημα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας “Real Life” και ρεπορτάζ της δημοσιογράφου Σήλιας Αποστόλου οι δυο ηθοποιοί ζουν έναν πολύ δυνατό έρωτα με τη σχέση τους να μετρά πολλούς μήνες παρότι κανείς από τους δυο δεν έχει μιλήσει δημόσια γι΄αυτή.

Τόσο η Μαρία Κίτσου, όσο και ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος επιλέγουν να κρατούν χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή, όμως όλοι όσοι βρίσκονται κοντά τους ξέρουν τα αισθήματα αγάπης που τρέφει ο ένας για τον άλλον.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η Μαρία Κίτσου και ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της σειράς “Άγριες Μέλισσες” όπου πρωταγωνιστούν και η σχέση τους διατηρήθηκε για αρκετό καιρό σε φιλικό επίπεδο, ωτσόσο την πορεία τα πράγματα άλλαξαν και προέκυψε ένας δυνατός έρωτας.

Μάλιστα, σύμφωνα με την εφημερίδα οι δύο ηθοποιοί ήρθαν πιο κοντά κατά τη διάρκεια της καραντίνας με τον έναν να πραγματοποιεί συχνές επισκέψεις στο σπίτι του άλλου.

Σε ό,τι αφορά τα γυρίσματα, όταν οι σκηνές τους είναι κοινές, φτάνουν και φεύγουν μαζί από το πλατό αφού πλέον ζουν κάτω από την ίδια στέγη σε ένα όμορφο διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας. Όσοι τους ζουν από κοντά κάνουν λόγο για μια πολύ τρυφερή σχέση την οποία πλέον δεν κρύβουν. Είναι και οι δυο ερωτευμένοι και εκδηλωτικοί και χαίρονται κάθε στιγμή που μοιράζονται χωρίς ωστόσο, να μιλούν δημόσια για τον έρωτά τους. Σε όλες τις τελευταίες εξόδους τους εμφανίζονται μαζί ενώ τα έξι χρόνια που τους χωρίζουν δε φαίνεται να τους επηρεάζει.

Διαβάστε επίσης