Στο πλευρό της Ιωάννα Παλιοσπύρου: Τσιτσιπάς – Μπουρούσης – Παππάς -Πρέλεβιτς ώστε να βοηθήσουν στην αποκατάστασή της

Στο πλευρό της Ιωάννας Παλιοσπύρου, η οποία έχει μπροστά της πολυετή χειρουργικό αγώνα μετά την επίθεση που δέχθηκε με βιτριόλι απο την Έφη Κακαράντζουλα , στέκονται έμπρακτα μερικοί από τους κορυφαίους Έλληνες αθλητές προσφέροντας συμβολικά αντικείμενα σε δημοπρασία με σκοπό να βοηθήσουν στον αγώνα αποκατάστασής της.

Τσιτσιπάς, Μπουρούσης, Παππάς και Μπάνε Πρέλεβιτς είναι μερικοί από τους αθλητές που ενώνουν τις δυνάμεις τους και προσφέρουν αντικείμενα έχοντας τις υπογραφές τους.

Ειδικότερα, μεταξύ άλλων θα δημοπρατηθούν η φανέλα του Γιάννη Μπουρούση και το βραβείο του MVP του Ισπανικού πρωταθλήματος 2015-2016, η φανέλα του Νίκου Παππά τόσο με τον Παναθηναϊκό όσο και με την ΑΕΚ, ρακέτα με την υπογραφή του Στέφανου Τσιτσιπά και μπάλα υπογεγραμμένη από τον Μπάνε Πρέλεβιτς.

Θα διατεθούν επίσης μπάλα με την υπογραφή του Νίκου Γκάλη αλλά και εμφανίσεις των ομάδων μπάσκετ του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ με τις υπογραφές όλων των παικτών.

Όλα τα αντικείμενα των αθλητών θα διατεθούν προς πώληση από τη φιλανθρωπική οργάνωση charity idols που εδρεύει στα Χανιά και αναλαμβάνει συχνά τέτοιου είδους πρωτοβουλίες.

Όσον αφορά στη δημοπρασία για την Ιωάννα θα διαρκέσει για δύο εβδομάδες, ξεκινώντας από την Δευτέρα 15 Νοεμβρίου.

Διαβάστε επίσης