Τί φταίει και δεν ερωτεύομαι;

Έρχεται εκείνη η ωραία μέρα που συνειδητοποιείς ότι έχει περάσει άπειρος καιρός από την τελευταία φορά που ερωτεύτηκες. Που αναγνωρίζεις ότι σου λείπει αυτό το συναίσθημα που σε κάνει να πετάς από χαρά, να νομίζεις ότι βλέπεις πεταλούδες και να έχεις ένα μόνιμο χαμόγελο στα χείλη.

Τί φταίει όμως; Γιατί δεν συμβαινει πιά; Γιατί μου είναι τόσο δύσολο να ερωτευτώ;
Και πολλά ακόμα ερωτήματα βασανίζουν το μυαλό σου…μα και το δικό μου.

#1 Νομίζεις πως αξίζεις κάτι λιγότερο

Ναι! Είναι εκείνες οι στιγμές που έρχεται ο άντρας των ονείρων σου, εσύ δεν το πιστεύεις και… τον απορρίπτεις. Γιατί; Διότι θεωρείς λίγο τον εαυτό σου για αυτόν και, μάλιστα, αναρωτιέσαι τι σου βρήκε. Άσε τις ερωτήσεις και… απόλαυσε τον έρωτα.

#2 Συμβιβάζεσαι με λιγότερα

Εδώ έχουμε την ακριβώς αντίθετη περίπτωση. Επειδή έχεις καιρό να ερωτευτείς, «κρεμιέσαι» πάνω σε έναν άνθρωπο που… σου κάνει έτσι κι έτσι. Δεν τρελαίνεσαι που είσαι μαζί του και σε καμία περίπτωση δεν τον έχεις ερωτευτεί.

#3 Περιορίζεις τις επιλογές σου

Υπάρχουν άπειροι άντρες εκεί έξω. Γιατί περιορίζεσαι; Κάνε παρέα με τους φίλους και τις φίλες σου, πήγαινε γυμναστήριο, βγάλε το κατοικίδιό σου μια βόλτα στο πάρκο, αποδέξου τις προσκλήσεις των συναδέλφων σου. Κυρίως, όμως, άνοιξε τα μάτια σου. Ο έρωτας μπορεί να είναι τόσο δίπλα σου όσο δεν φαντάζεσαι.

#4 Δεσμεύεσαι με ανθρώπους που δεν αφοσιώνονται πραγματικά σε εσένα

Μήπως συμβιβάζεσαι απλά και μόνο για να έχεις έναν άνθρωπο δίπλα σου χωρίς ουσιαστικά να τον θέλεις πραγματικά; Για ξανασκέψου το!

#5 Κλείνεσαι στον εαυτό σου χωρίς καν να δώσεις μια ευκαιρία.

Έχει κουραστει απο τα ίδια και τα ίδια και κλείνεσαι στο σπιτι και στον εαυτό σου, μη δίνοντας ευκαιρίες να ΄θεις κοντά με ανθρώπους.

Διαβάστε επίσης