Ζώδια Σήμερα 13/11 – Ημερήσιες προβλέψεις

Κριός
Οι συζητήσεις και οι ειδήσεις το πρώτο μισό της ημέρας δεν είναι ιδιαίτερα ευχάριστες ειδικά αν αφορούν σε χρήματα ή ευθύνες. Βάλε στόχο να αντιμετωπίσεις σχέδια που διακόπτονται ή μια διαφωνία σε ιδέες με πνεύμα συγχώρεσης και συνεργασίας -όσο δύσκολο κι αν είναι. Στη συνέχεια οι ενέργειες βελτιώνονται και μπορείς να αξιοποιήσεις τη διαίσθησή σου. Η παρορμητικότητά σου μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στη συναισθηματική σου ζωή.

Ταύρος
Πρόσεξε σήμερα τον τρόπο που επικοινωνείς καθώς δημιουργούνται εντάσεις γύρω σου. Τα λάθη που γίνονται τώρα είναι πιθανό να οφείλονται σε ανυπομονησία και έλλειψη προνοητικότητας. Οι ιδέες σου μπορεί να είναι συναρπαστικές αλλά πιθανά να υπάρξουν προβλήματα με τη μετάδοση των μηνυμάτων σου. Επιδίωξε να είσαι ευέλικτη καθώς οι περισπασμοί είναι πολλοί και οι αλλαγές στα σχέδια σου πιθανά. Η συναισθηματική σου ζωή σε προβληματίζει σε σημεία.

Δίδυμοι
Δεν είναι μέρα η σημερινή που μπορείς να περιμένεις να πάνε όλα σύμφωνα με τον προγραμματισμό σου, με τον Ερμή απέναντι από τον Ουρανό. Ένα αναπάντεχο γεγονός ή μια ανάμνηση μπορεί να τραβήξει την προσοχή σου. Το να σκέφτεσαι λίγο πιο προοδευτικά είναι υπέρ σου, αλλά τείνεις να το παρακάνεις υπό την επίδραση αυτής της διέλευσης. Απόψε μπορείς να οργανώσεις κάτι διαφορετικό έξω από τη ρουτίνα της καθημερινότητας με τον ερωτικό σύντροφό σου και να περάσετε όμορφα. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να φλερτάρεις μέσα από το οικείο σου περιβάλλον αλλά με διακριτικότητα.

Καρκίνος
Στο πρώτο μισό της ημέρας η παρορμητική ενέργεια είναι μαζί σου καθώς ο Ερμής αντεπιτίθεται στον Ουρανό. Η επικοινωνία μπορεί να είναι απότομη και η ένταση να οδηγήσει σε λάθη. Οι ιδέες στο μυαλό σου είναι διάσπαρτες για αυτό περιορίσου στις εντελώς απαραίτητες υποχρεώσεις σου. Η παρουσία και δοτικότητα του ερωτικού σου συντρόφου σε ξεκουράζει και σε ανακουφίζει. Εάν είσαι μόνη, μια είδηση ή εξέλιξη σου δημιουργεί σύγχυση.

Λέων
Δώσε σήμερα προτεραιότητα σε ευχάριστες δραστηριότητες που θα σε βοηθήσουν να αποφορτιστείς και να ξεφύγεις από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Σημαντικές συζητήσεις κυρίως σε θέματα που αφορούν στα επαγγελματικά και οικονομικά δεν θα έχουν την έκβαση που θέλεις για αυτό απόφυγέ τες. Η σχέση με τον αγαπημένο σου σε καλύπτει συναισθηματικά για αυτό κι εσύ δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό. Εάν είσαι μόνη, ξεκαθάρισε τις ανάγκες σου και δώσε προτεραιότητα στις δικές σου επιθυμίες.

Παρθένος
Με τον Ερμή απέναντι στον Ουρανό είναι καλύτερο να προσέχεις την παρορμητικότητα στις επικοινωνίες. Μια κατάσταση μπορεί να τραβήξει την προσοχή σου φέρνοντας ένα στοιχείο έκπληξης στην ημέρα. Οι πιέσεις επάνω σου μπορεί να είναι πιο έντονες από το συνηθισμένο και οι επικοινωνίες να είναι σύντομες, απότομες ή να σε ακινητοποιούν. Ο ερωτικός σύντροφός σου αναγνωρίζει τις προσπάθειές σου. Εάν είσαι μόνη, προετοιμάσου για ευχάριστες εκπλήξεις το επόμενο διάστημα.

Ζυγός
Μια όψη του Ερμή με τον Ουρανό σήμερα προκαλεί μια ψυχική ένταση, δυσκολία στην επικοινωνία, αλλαγές ή αντίθεση στις ιδέες, για αυτό απόφυγε τις περίπλοκες ή δύσκολες υποθέσεις και συζητήσεις και επίλεξε να ασχοληθείς με όσο το δυνατόν πιο ευχάριστες δραστηριότητες. Η Σελήνη από το ζώδιο των Ιχθύων βγάζει τη συμπονετική πλευρά του εαυτού σου στην επιφάνεια κι έτσι συνδέεσαι ουσιαστικότερα με τον αγαπημένο σου και τα οικεία πρόσωπα. Εάν είσαι μόνη, μπορείς να ποντάρεις στη γοητεία σου και να διεκδικήσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Σκορπιός
Ο Ερμής που αυτήν τη στιγμή διασχίζει το δικό σου ζώδιο εναντιώνεται στον Ουρανό και μπορεί να αντιμετωπίσεις κάποια αντίθεση με τα σχόλια ή τα σχέδιά σου. Εάν οι άνθρωποι είναι αναξιόπιστοι σήμερα ίσως αποφασίσεις να εστιάσεις το ενδιαφέρον σου στον εαυτό σου. Οποιεσδήποτε αντιπαραθέσεις μπορεί να προκύψουν θα σε βάλουν στη διαδικασία να ανακαλύψεις τι πραγματικά θέλεις. Μπαίνοντας σε αυτήν τη διαδικασία γίνεσαι λίγο απόμακρη απέναντι στον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, είναι απαραίτητο να αφιερώσεις χρόνο και φροντίδα στον εαυτό σου.

Τοξότης
Κάποια έλλειψη οργάνωσης μπορεί να εμποδίσει τις επιδιώξεις σου, καθώς ο Ερμής αντεπιτίθεται στον Ουρανό και ίσως χρειαστεί να προσαρμοστείς σε διακοπές ή περισπασμούς. Η επικοινωνία είναι λίγο εγωκεντρική και όχι πολύ ευαίσθητη. Εάν η ένταση είναι εσωτερικευμένη βάλε στόχο να λάβεις μέτρα για περισσότερη τάξη στη ζωή σου. Το ένστικτό σου σε οδηγεί στην αγκαλιά του αγαπημένου σου. Εάν είσαι μόνη, θέλεις να προχωρήσεις παρακάτω και να κλείσεις παλιά κεφάλαια.

Αιγόκερος
Μια αντίθεση Ερμή – Ουρανού τείνει να σου αποσπά την προσοχή ή να επιταχύνει τη σκέψη σου. Η αποδιοργάνωση μπορεί να οδηγήσει σε χαμένες ευκαιρίες αλλά οι συγκρούσεις ή τα νέα που συμβαίνουν τώρα, θα σε βοηθήσουν να δεις τα πράγματα από μια νέα οπτική γωνία. Αν απελευθερώσεις το μυαλό σου θα φτάσεις σε μερικές συναρπαστικές γνώσεις και εμπειρίες τόσο σε προσωπικό όσο και ερωτικό επίπεδο.

Υδροχόος
Ενώ οι διελεύσεις σήμερα μπορούν να σου ανοίξουν τα μάτια για ένα θέμα, ίσως υπάρξει μια ένταση. Αντιφάσεις και αποσυνδέσεις είναι πολύ πιθανές. Οι συγκρούσεις βέβαια σε οδηγούν σε σημαντικές συνειδητοποιήσεις που θα σε ωφελήσουν μελλοντικά. Μια αλλαγή στο πρόγραμμα με τον αγαπημένο σου δεν είναι ικανή να σας χαλάσει τη διάθεση. Εάν είσαι μόνη, νέες γνωριμίες φαίνεται να έχουν ενδιαφέρον.

Ιχθείς
Η Σελήνη περνά τη μέρα στο δικό σου ζώδιο και βάζεις προτεραιότητα στα συναισθήματα και τις ανάγκες σου. Κάποια ψυχική ένταση ή αντίθεση μπορεί να εμφανιστεί έντονα στο πρώτο μισό της ημέρας. Με τον Ερμή απέναντι από τον Ουρανό είναι μια πρόκληση να πεις το σωστό τη σωστή στιγμή. Εάν ακούσεις κάποιες κριτικές μην το παίρνεις κατάκαρδα. Ο ερωτικός σύντροφός σου, σου δείχνει με κάθε τρόπο τα θετικά συναισθήματά του. Εάν είσαι μόνη, πάρε τα πάνω σου και περιποιήσου τον εαυτό σου και την ψυχολογία σου.

Διαβάστε επίσης