Ζώδια Σήμερα 10/11 – Ημερήσιες προβλέψεις

Κριός
Η ψυχική ενέργεια είναι ισχυρή σήμερα με μια ευθυγράμμιση Ερμή – Άρη που μπορεί να αναστατώσει το μυαλό σου και να επιταχύνει τους παλμούς σου. Οι ιδέες σου σε απασχολούν και μπορεί να νιώσεις μια πίεση για μια κατάσταση που δεν εξελίσσεται. Αν κάτι το αισθάνεσαι πολύ άδικο πρέπει να το συζητήσεις τώρα, αλλά η επιλογή των τόνων είναι ιδιαίτερα σημαντικοί και πρέπει να διατηρηθούν χαμηλά. Σεβάσου τα όρια του αγαπημένου σου και μην φέρεσαι προκλητικά απέναντί του. Εάν είσαι μόνη, απόφυγε τις βιαστικές ενέργειες απέναντι στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Ταύρος
Οι άλλοι φαίνεται να πιέζουν τα όριά σου σήμερα ιδιαίτερα στον τομέα των εργασιακών και είναι εύκολο να εμπλακείς σε μια διαμάχη ή αντιπαράθεση καθώς η γενική τάση είναι να μιλάς πολύ γρήγορα ή σκληρά. Μπορεί επίσης να υπάρξει μια αποδοκιμασία για τους μακροπρόθεσμους στόχους σου ή η αίσθηση ότι κάποιος στέκεται εμπόδιο μπροστά σου, όμως είναι προσωρινό. Την ένταση της ημέρας δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να την ξεσπάσεις στον αγαπημένο σου. Εάν είσαι μόνη, δώσε χρόνο στον εαυτό σου και απόφυγε γρήγορα συμπεράσματα.

Δίδυμοι
Δεν είσαι ιδιαίτερα ανεκτική σήμερα σε προβληματικούς τομείς της ζωής σου κάτι που μπορεί να σε οδηγήσει σε εντάσεις και άγχος. Ο Ερμής και ο Άρης ευθυγραμμίζονται στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου και ίσως προσπαθήσεις να γίνεις πιο αποτελεσματική και δραστική. Ακόμα κι έτσι μπορεί ενδόμυχα να έχεις την αίσθηση ότι κάποιοι στέκουν εμπόδιο μπροστά σου. Οι ρυθμοί επιταχύνονται και θα πρέπει να λειτουργήσεις με προγραμματισμό. Η συναισθηματική σου ζωή περνά σε δεύτερη μοίρα.

Καρκίνος
Αν και μπορεί να έχεις έντονη την επιθυμία να κάνεις πράγματα σήμερα μπορεί να νιώσεις μια απογοήτευση αν προσπαθήσεις να πιέσεις τις καταστάσεις. Με τις σημερινές τεταμένες πτυχές αποφασίζεις γρήγορα για θέματα που αφορούν στις ερωτικές σχέσεις, ψυχαγωγία, ευχαρίστηση, ραντεβού ή δημιουργικότητα. Ωστόσο αυτές οι αποφάσεις μπορεί να στερούνται συναισθηματικού στοιχείου, για αυτό πρόσεξε πως τις χειρίζεσαι. Απόφυγε εντάσεις ή διαφωνίες στα εργασιακά.

Λέων
Μπορεί σήμερα να νιώσεις ενθουσιασμό για ένα έργο ή μια ιδέα αλλά μπορεί επίσης να αντιμετωπίσεις εμπόδια. Εάν αισθάνεσαι κουρασμένη ή δυσκολία να εκφραστείς προσπάθησε να κατευνάσεις τις ανησυχίες σου. Ο Ερμής ευθυγραμμίζεται με τον Άρη σήμερα και σχηματίζουν ένα τετράγωνο με τον Κρόνο και ενώ μπορεί να νιώθεις ισχυρά κίνητρα για να λάβεις δράση ή να λύσεις ένα πρόβλημα το σύμπαν εμποδίζει τις κινήσεις σου. Στόχος σου είναι να λύνεις προβλήματα στα αισθηματικά και όχι να προσθέτεις κι άλλα.

Παρθένος
Μπορεί σήμερα να υπάρχουν πολλά στο μυαλό σου με τον κυβερνήτη σου Ερμή να ευθυγραμμίζεται με τον Άρη και να βρίσκονται σε τετράγωνο με τον Κρόνο. Έτσι οι αλληλεπιδράσεις σου με τους άλλους μπορεί να είναι νευρικές και τεταμένες. Κάνε ό,τι καλύτερο μπορείς για να διατηρήσεις ένα υγιές επίπεδο αποστασιοποίησης όταν εκφράζεις απόψεις ή συμμετέχεις σε μια συζήτηση. Μην φορτίζεις περισσότερο την μέρα σκεφτόμενη όλα τα αρνητικά της συναισθηματικής σου ζωής.

Ζυγός
Ο Ερμής και ο Άρης που σχηματίζουν μια ευθυγράμμιση σήμερα μπορεί να σε εμπνεύσουν, αλλά και να επιδεινώσουν τα προβλήματα. Από την μια πλευρά μπορεί να είναι μια καλή μέρα για συναρπαστικές ιδέες στα επαγγελματικά, στα οικονομικά και στα πρακτικά θέματα, από την άλλη η ανυπομονησία που νιώθεις μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθη ή σε παράβλεψη απαραίτητων βημάτων. Επιδίωξε να εξασφαλίσεις την ηρεμία στη συναισθηματική σου ζωή.

Σκορπιός
Αν και μπορεί σήμερα να αισθάνεσαι ενθουσιασμένη που επιδιώκεις κάτι, οι περισσότερες περιστάσεις φαίνεται να στέκονται εμπόδιο στο δρόμο σου. Ο Ερμής και ο Άρης ευθυγραμμίζονται σήμερα στο ζώδιο σου και η ψυχική ενέργεια σου εκτοξεύεται. Ωστόσο και οι δυο πλανήτες σχηματίζουν ένα τετράγωνο με τον Κρόνο και οι καθημερινές οικιακές εργασίες ή υποθέσεις σου δυσκολεύουν. Οι ιδέες, τα σχέδια ή τα πάθη σου μπορεί να σε φέρουν σε αδιέξοδο. Η συναισθηματική σου ζωή επίσης έχει τα σκαμπανεβάσματά της.

Τοξότης
Σήμερα θα θελήσεις να συγκεντρώσεις όλα τα στοιχεία σου πριν επικοινωνήσεις για ένα θέμα καθώς υπάρχει η τάση να θέλεις να κινήσεις κάποια πράγματα γρήγορα. Είναι σημαντικό να αντιμετωπιστούν ανήσυχες σκέψεις και να πειθαρχήσεις τον εαυτό σου. Διατήρησε τις ισορροπίες στα εργασιακά. Βρες τη δύναμη να εκφραστείς στον αγαπημένο σου και να είσαι βέβαιη πως θα νιώσεις καλύτερα. Εάν είσαι μόνη, προτίμησε να αφιερώσεις τον χρόνο σου στον εαυτό σου.

Αιγόκερος
Με τη σημερινή ευθυγράμμιση του Ερμή με τον Άρη θα θελήσεις να διευθετήσεις ένα μακροχρόνιο πρόβλημα ή να συγκεντρώσεις ιδέες μέσω των συνδέσεών σου με τους άλλους. Ωστόσο αυτοί οι πλανήτες αμφισβητούνται από τον Κρόνο και μπορεί να υπάρξει μια μικρή δυσκολία διαχείρισης. Απόφυγε τον εκνευρισμό στα εργασιακά, αλλά και την προσωπική σου ζωή. Αφιέρωσε χρόνο στον εαυτό σου και μην πελαγώνεις.

Υδροχόος
Οι θαμμένες πληγές μπορεί να βγούνε από την κρυψώνα τους σήμερα κι αν δεν είσαι προσεκτική μπορούν να βρουν έκφραση με τον έναν ή τον άλλον τρόπο στις συνομιλίες σου και να δημιουργήσουν διαφωνίες ή εντάσεις. Μπορεί να προκύψουν αδιέξοδα για αυτό απόφυγε να πιέζεις τα πράγματα. Πάλεψε με τους φόβους σου προκειμένου να τους ξεπεράσεις. Πρόσεξε επίσης τα λόγια και τις πράξεις που αφορούν στη συναισθηματική σου ζωή και μην επιβαρύνεις περισσότερο την ψυχολογία σου.

Ιχθείς
Σήμερα μπορεί να νιώσεις ότι βρίσκεσαι σε μια αποστολή να μάθεις την αλήθεια ενός θέματος και είσαι διανοητικά οξυδερκής. Η καρδιά σου δεν ακολουθεί το μυαλό σου και μπορεί πληγωμένα συναισθήματα να έρθουν στην επιφάνεια. Τα αισθήματα ενοχής ή η ανάγκη σου να φροντίσεις τους άλλους μπορεί να σε εμποδίσουν επίσης να κάνεις αυτά που θέλεις. Απόφυγε τις εντάσεις και τις διαφωνίες στα εργασιακά και μην βλέπεις παντού εχθρούς. Άλλωστε με τις διαφορές απόψεων μπορείς να κερδίσεις πράγματα.

Διαβάστε επίσης