Μαρία Μπεκατώρου: «Ήταν βασανιστική η απόφαση να επιστρέψω στο Mega»

Στα παρασκήνια της φωτογράφισης για το «The Chase» συνάντησε η κάμερα του «MEGA Καλημέρα» την Μαρία Μπεκατώρου.

Η παρουσιάστρια παραχώρησε την πρώτη της συνέντευξη μετά την μεταγραφή στο Μεγάλο Κανάλι. Μίλησε για το πώς πήρε την απόφαση να αλλάξει στέγη, για τους ανθρώπους που συμβουλεύεται και τα όνειρά της.

«Δεν μπορώ να πάρω εύκολα αποφάσεις»

«Είμαι πανέτοιμη να επιστρέψω στο πλατό γιατί έκατσα και πάρα πολύ. Έχω να μπω σε πλατό από τον Μάιο. Είναι πάρα πολύ για μένα, που μου αρέσει και η δουλειά μου και το περιβάλλον το τηλεοπτικό. Ήταν όμως για καλό. Ξεκουράστηκα και επέστρεψα με τη διπλάσια όρεξη», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Από το MEGA ξεκίνησε η πορεία μου στα μεγαλύτερα κανάλια γιατί εκεί που ήμουν ήταν ο μεγάλος σταθμός της ζωής μου. Ήταν η αρχή για να μπω στα μεγάλα πλατό. Αυτό δεν το ξεχνώ και έπαιξε ρόλο για να επιστρέψω τώρα».

Πώς πήρε την απόφαση να μετακομίσει στο MEGA; Η ίδια απαντά: «Ήταν μία βασανιστική απόφαση γιατί είμαι έτσι σαν χαρακτήρας. Δεν μπορώ να πάρω εύκολα αποφάσεις. Ταλαιπωρούμαι, ταλαιπωρώ και τους γύρω μου. Νομίζω τώρα είμαι καλά. Έκανα το μεγάλο βήμα με μεγάλη χαρά αλλά μέχρι να γίνει το σκέφτηκα πολλές φορές».

«Συμβουλεύτηκα πρώτα τον άντρα μου»

«Στο MEGA νιώθω πολύ καλά, με τους ανθρώπους που με υποδέχονται, με τους συνεργάτες μου. Υπάρχει χαρά, διάθεση, καλή ενέργεια. Μέχρι να πάρω μία απόφαση βλέπω το περιεχόμενο της πρότασης, τους συνεργάτες και μετά πάει το οικονομικό», συμπλήρωσε.

Όσο για το ποια πρόσωπα συμβουλεύτηκε ανέφερε: «Ο πρώτος που συμβουλεύτηκα ήταν ο άντρας μου, οι κολλητές μου και οι 4-5 άνθρωποι που είναι πολύ κοντά μου. Το ένστικτό μου είναι επίσης σημαντικό».

«Το ‘The Chase’ έχει αδρεναλίνη και αγωνία. Είναι ένα υπέροχο παιχνίδι και είμαι σίγουρη ότι θα το αγαπήσω. Θα είμαι εγώ μαζί με 4 σπουδαίες προσωπικότητες και το θέμα είναι αν θα βρεθούν παίκτες που θα καταφέρουν να τους κερδίσουν», τόνισε για το παιχνίδι που θα παρουσιάζει.

Τέλος, αποκάλυψε: «Αν μου δινόταν η ευκαιρία θα ήθελα να συμμετέχω σε μια εκπομπή μαγειρικής γιατί την αγαπώ».

Διαβάστε επίσης