Ζώδια Σήμερα 9/11 – Ημερήσιες προβλέψεις

Κριός
Είναι απολαυστικό σήμερα να αναλάβεις την ηγεσία και να βάζεις προτεραιότητα τις ευθύνες και τους στόχους σου. Ο Ερμής αυτήν τη στιγμή διέρχεται στον ηλιακό 8ο οίκο σου βάζοντάς σε στη διαδικασία να σκέπτεσαι βαθύτερα θέματα ή να χειρίζεσαι θέματα κοινής χρήσης. Φέρνει επίσης περισσότερη αντικειμενικότητα σε περίπλοκα και βαθιά ριζωμένα συναισθήματα. Είσαι σε θέση να κατανοήσεις τα προβλήματα και να συμπαρασταθείς ουσιαστικά στο αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, βάζοντας τα συναισθήματα σου σε μια τάξη θα νιώσεις καλύτερα.

Ταύρος
Η Σελήνη σε βάζει στη διαδικασία να εξετάζεις επιλογές για να κατευνάσεις τις ανησυχίες σου και να βελτιώσεις τους τομείς της ζωής σου που νιώθεις αβεβαιότητα. Με τον Ερμή στον τομέα της συνεργασίας σου έως τις 24, οι συζητήσεις με άλλους μπορεί να είναι μια εξαιρετική ψυχική άσκηση. Κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου λες πράγματα από το μυαλό σου και όχι με την καρδιά σου κι έτσι τα αποτελέσματα είναι ανάμεικτα. Σήμερα μπορείς να περάσεις όμορφα με τον αγαπημένο σου και να φλερτάρεις εάν είσαι μόνη.

Δίδυμοι
Αναζητάς την ένταση σήμερα και ενώ η μέρα μπορεί να ξεκινήσει κάπως αργά φαίνεται να ανεβάζεις στροφές καθώς οι ώρες προχωρούν. Ο Ερμής διέρχεται στον 6ο ηλιακό σου οίκο και αυτός είναι ένας καλός κύκλος για να στοχεύσεις και να αφιερώσεις χρόνο στην επίλυση μικρών προβλημάτων. Η τακτοποίηση της καθημερινότητας και η βελτίωση των συνηθειών σου μπορεί τώρα να κάνει θαύματα. Η συναισθηματική σου ζωή αποκτά περισσότερο νόημα καθώς έχεις κατασταλάξει στα θέλω σου.

Καρκίνος
Το να δεις κάτι μέσα από τα μάτια ενός άλλου σήμερα μπορεί να σου ανοίξει τα μάτια και να σε ανταμείψει. Απόφυγε να πιέσεις τον εαυτό σου καθώς υπάρχει η τάση να βιάζεις τα πράγματα αλλά αυτή δεν είναι η καλύτερη στρατηγική τώρα. Ο Ερμής διέρχεται στον 5ο ηλιακό σου οίκο ενθαρρύνοντας σε να μοιραστείς τις ιδέες σου και να δημιουργήσεις όμορφα πράγματα. Η αυθόρμητη επίσης επικοινωνία ή η μάθηση μπορεί να είναι ικανοποιητική. Αρχίζεις να βάζεις τις δικές σου ανάγκες σε προτεραιότητα κι αυτό βελτιώνει κατά πολύ τη συναισθηματική σου ζωή.

Λέων
Η παρόρμηση να διορθώσεις τα πράγματα στις καθημερινές σου υποθέσεις είναι έντονη σήμερα. Ξεχωρίζουν εκείνα τα θέματα που έχουν μπερδευτεί ή έχουν μείνει ημιτελή. Μην ασκείς υπερβολική πίεση στον εαυτό σου, κάτι που μπορεί τελικά να προκαλέσει προβλήματα στην παραγωγικότητα. Ο Ερμής αυτήν τη στιγμή διέρχεται στον τομέα της καρδιάς, του σπιτιού, της οικογένειας και μπορεί να αυτοί οι τομείς να απαιτήσουν περισσότερη φροντίδα και χρόνο. Η ανάπτυξη ιδεών σου στα εργασιακά είναι κάτι που θα επιφέρει όφελος.

Παρθένος
Είσαι περισσότερο συντονισμένη στα προσωπικά έργα σου, τα χόμπι και τις ρομαντικές ανάγκες σου. Ενώ θέλεις να φροντίσεις τον εαυτό σου, παράλληλα σου προκύπτουν πολλές υποχρεώσεις. Με τον Ερμή να ευθυγραμμίζεται με τον Άρη στον τομέα των επικοινωνιών σου έχεις την τάση να ανεβάζεις στροφές. Ωστόσο καλό θα ήταν να υπενθυμίζεις στον εαυτό σου πως η βιασύνη φέρνει σπατάλη και λάθη. Νέες πληροφορίες και ιδέες στα εργασιακά ανεβάζουν την αδρεναλίνη σου. Η συναισθηματική σου ζωή παραμερίζεται.

Ζυγός
Με τον Ερμή και τον Άρη να κατευθύνονται προς μια ευθυγράμμιση μπορεί να νιώσεις μια αυξανόμενη πίεση ή ένταση. Επίσης η Σελήνη ευθυγραμμίζεται με τον Πλούτωνα και το άγχος μεγαλώνει. Ο Ερμής αυτήν τη στιγμή διέρχεται στον 2ο ηλιακό σου οίκο και είναι μια καλή ιδέα να εργαστείς για την καλλιέργεια της υπομονής και την οικοδόμηση των πόρων σου. Δώσε μεγαλύτερη προσοχή στις λεπτομέρειες των εργασιακών υποχρεώσεών σου. Η συναισθηματική σου ζωή και η ψυχολογία σου έχει τα πάνω και τα κάτω της.

Σκορπιός
Πρόσεξε την τάση του να βιάζεσαι να πάρεις αποφάσεις σήμερα καθώς είναι εύκολο να απογοητευτείς για κάτι που φαίνεται να είναι εκτός του ελέγχου σου, με την ευθυγράμμιση της Σελήνης με τον Πλούτωνα και τον Ερμή με τον Άρη να ευθυγραμμίζονται επίσης. Οι ρυθμοί ανεβαίνουν καθώς ο Ερμής διασχίζει το δικό σου ζώδιο και δεν θα πρέπει να ξεχνάς τη φροντίδα του εαυτού σου. Η γοητεία σου ενισχύεται κι έτσι στη συναισθηματική σου ζωή μπορείς να θέσει εσύ τους όρους.

Τοξότης
Προσπάθησε να δαμάσεις τον πειρασμό να αναλάβεις περισσότερα από όσα αντέχεις καθώς η προθυμία και η φιλοδοξία σου αυξάνονται και έχεις την τάση να πιέζεις τον εαυτό σου. Το άγχος που προκύπτει είναι αντιπαραγωγικό. Ο Ερμής διέρχεται στον τομέα του απορρήτου σου και είναι μια εξαιρετική στιγμή για να αξιολογήσεις ή να επαναξιολογήσεις πρόσφατα έργα και ενδιαφέροντα. Είναι επίσης μια στιγμή για να κοιτάξεις πίσω ή μέσα σου για απαντήσεις. Η κυκλοθυμία σου κάνει τα συναισθήματα σου άνω κάτω.

Αιγόκερος
Η Σελήνη διεγείρει μια πιο έντονη επίγνωση των συναισθημάτων σου. Ο Ερμής αυτήν τη στιγμή διέρχεται στον κοινωνικό σου τομέα και σκέφτεσαι περισσότερο να εκπληρώσεις στόχους ευτυχίας, να δημιουργήσεις νέες επαφές και να προσεγγίσεις περισσότερο ομοϊδεάτες σου. Μοιράσου ιδέες με συνεργάτες και να είσαι βέβαιη πως θα ωφεληθείς. Αναζητάς νέες δραστηριότητες για να ανανεώσεις τη συναισθηματική και ερωτική σου ζωή.

Υδροχόος
Η Σελήνη περνά το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας στον ιδιωτικό 12ο οίκο σου και είναι προτιμότερο να στοχεύσεις στην αφομοίωση των πρόσφατων γεγονότων. Προσπάθησε να δαμάσεις τον πειρασμό του να κάνεις πάρα πολλά και στόχευσε στην ψυχική ανανέωση σου. Η μετακίνηση του Ερμή στρέφει την προσοχή σου σε μακροπρόθεσμους στόχους και τρέχουσες ευθύνες. Η συναισθηματική σου ζωή περνά σε δεύτερη μοίρα κι αυτό προκαλεί ανασφάλεια στον αγαπημένο σου.

Ιχθείς
Μπορείς να αναζωογονήσεις τον εαυτό σου με ιδέες για νέα εγχειρήματα ή να κάνεις επαφές. Είναι πιθανό να έχεις πάρα πολλές καρτέλες ανοιχτές στο μυαλό σου σήμερα και αύριο. Μην προχωράς όμως σε δεσμεύσεις τουλάχιστον ακόμα. Έχεις τη δύναμη να εμπνεύσεις και να εμπνευστείς. Ο ερωτικός σύντροφος σου χρειάζεται το ενδιαφέρον σου. Εάν είσαι μόνη, απόλαυσε τη μέρα και χαλάρωσε. Έχεις την τάση να υπεραναλύεις τα πάντα κι αυτό βαραίνει τη διάθεσή σου.

Διαβάστε επίσης