Νικολέτα Ράλλη για Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Γιατί κανείς δεν λέει πως είχε σχέση με τον ιδιοκτήτη; Όλη η Ελλάδα το ξέρει»

Η συνέντευξη της Ζήνας Κουτσελίνη στην Αννίτα Πάνια, και όλα όσα δήλωσε για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου άνοιξε μία τεράστια κουβέντα στον αέρα της εκπομπής “Αυτό είναι Σαβατοκύριακο”.

Πάνω στην κουβέντα των παρουσιαστών ακούστηκε ότι η τηλεόραση έχει την τάση να μην μιλάει για τα δικά της ζητήματα, και σε εκείνο το σημείο η Νικολέττα Ράλλη θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

“Συγγνώμη έχεις απόλυτο δίκιο αλλα ένα πράγμα που με ρωτάει ο κόσμος είναι πως είναι δυνατόν να έχουν ακουστεί πράγματα για διάφορους και να να μην έχουν ακουστεί στην τηλεόραση. Έχετε ρωτήσει ποτε τα παιδιά πίσω από τις κάμερες αν κάποια παρουσιάστρια η κάποιος διευθυντής ποτε τους έβαλε τις φωνές επειδή είναι τρελός;” δήλωσε αρχικά σε έντονο ύφος.

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: “Και να σου πω και κάτι, τόσα χρόνια που λένε για την Κωνσταντίνα Σπυροπουλου γιατί κανένας δεν εχει πει οτι η δύναμη που είχε οφείλεται στη σχέση που είχε με τόν ιδιοκτήτη του καναλιού; Τόσο κακο είναι; Όλη η Ελλάδα το ξέρει. Γιατί εκεί, συγγνώμη αλλά δεν φταίει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Εγώ να πω οτι τη συμπαθώ πολύ την Κωνσταντίνα. Δεν μπορώ όμως τους γλείφτες“.

Αμέσως μετά, η Νικολέττα Ράλλη μοιράστηκε τη δική της εμπειρία με αντιεπαγγελματικές συμπεριφορές. Η ίδια φανερά φορτισμένη αναφέρθηκε στη δική της απώλυση, αποδίδοντας με τον δικό της τρόπο ευθύνες για το αποτέλεσμα αυτό.

Να μην φοβάσαι να χάσεις τη δουλειά σου και δεν το λέω επειδή είμαι η Ωνάση, και εγώ έχασα δυο χρόνια τη δουλειά μου κι όχι επειδή ήμουν μάνα, για άλλους λογους και μακάρι να μπορούσα να βγω να πω το γιατί με είχαν παγιδεύσει και δεν μπόρεσα να βρω πουθενά δουλειά. Έδινα το χέρι και την επόμενη μέρα δεν με έπαιρναν ποτε για δουλειά. Είναι μορφή κακοποίησης, είναι μορφή κλίκας. Όλα αυτά δεν έγιναν επειδή δεν κάνω σωστά τη δουλειά μου, αλλά επειδή ποτέ δεν με ενδιέφεραν οι δημόσιες σχέσεις” υποστήριξε χαρακτηριστικά η Νικολέττα Ράλλη.

Διαβάστε επίσης