Ζώδια Σήμερα 7/11 – Ημερήσιες προβλέψεις

Κριός

Η μέρα είναι καλή για συναντήσεις, εξηγήσεις, προσπάθειες για ισορροπία και συνεννόηση που είναι ένα από τα αδιαμφισβήτητα ταλέντα σας.

Ταύρος

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω ευνοεί τα αισθηματικά σας, την επικοινωνία και σας γεμίζει παραδείγματα αίσιας έκβασης των προηγούμενων προσπαθειών σας.

Δίδυμοι

Οι άλλοι φαίνεται να σας δημιουργούν πρόσθετους πονοκεφάλους με τη συμπεριφορά τους, ιδιαίτερα σε οικονομικούς διακανονισμούς και συνεργασίες, αλλά στο τέλος, είστε και πάλι οι ευνοημένοι, λόγω του χαρακτήρα σας!

Καρκίνος

Αξίζει να επικεντρώσετε τις προσπάθειές σας για να βελτιώσετε την καθημερινότητά σας και να καταπολεμήσετε κάποιες σχετικές σας ανασφάλειες.

Λέων

Oι αποφάσεις στα θέματα που σας απασχολούν μπορούν να είναι διερευνητικές και όχι οριστικές! Μην εκτίθεστε σε ακατάλληλους συμβούλους και συναναστροφές.

Παρθένος

Είστε καλύτερα από άλλες φορές και πρέπει να αποφασίσετε που θα διοχετεύσετε το δυναμισμό σας, ο οποίος προς το παρόν καλύπτεται πίσω από την ανάγκη σας για συναισθηματική πληρότητα.

Ζυγός

Έχετε την ευκαιρία και τη δυνατότητα να διακρίνετε καλύτερα τους τομείς στους οποίους μπορείτε να δραστηριοποιηθείτε. Ασχοληθείτε όμως σήμερα και με ό,τι σας ευχαριστεί!

Σκορπιός

Δείτε τα πράγματα πιο πρακτικά, εκμεταλλευτείτε τα πλεονεκτήματά σας και μην κάνετε παραχωρήσεις εκεί που είναι ολοφάνερο ότι σας αδικούν.

Τοξότης

Επειδή σας κούρασε η όποια αναμονή, είναι εύκολο σήμερα να ξεπεράσετε κάποιους δισταγμούς και να περάσετε καλά στις προσωπικές και κοινωνικές σας συναναστροφές.

Αιγόκερως

Ακολουθήστε το ένστικτό σας και μην καταφεύγετε στην υπερβολή, κάθε φορά που χρειάζεται να κερδίσετε συμμάχους! Ιδιαίτερη μέρα η σημερινή σε αυτόν τον τομέα.

Υδροχόος

Εκεί που η τακτική σας δεν αποδίδει στις προσωπικές σας σχέσεις και επιδιώξεις κυρίως, φροντίστε να είστε περισσότερο ευέλικτοι και πιο ελαστικοί. Διαφορετικά χάνετε άδικα τον καιρό σας!

Ιχθύες

Συναισθηματικά έντονη και απρόβλεπτη η μέρα. Ακολουθήστε το ένστικτό σας και ξεφύγετε από καθιερωμένες συμπεριφορές αν οι περιστάσεις το απαιτούν.

Διαβάστε επίσης