Λάουρα Νάργες: Αποκαλύπτει για ποιον λόγο αποχώρησε από το “The Voice”

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, η Λάουρα Νάργες αποχώρησε από το The Voice. Η Τίνα Μεσσαροπούλου μίλησε μαζί της, και αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο που αποχώρησε από το The Voice, αλλά και ποια είναι τα επόμενα σχέδιά της.

Πρώτα απ’ όλα, η Λάουρα Νάργες τόνισε ότι ήταν ένα σοβαρό βήμα και μία απόφαση που ήθελε και την κάνει να αισθάνεται πολύ καλά.  «Είδα, κατάλαβα κι ένιωσα ότι τελικά βλέπουμε και θέλουμε διαφορετικά πράγματα», πρόσθεσε.

«Νιώθω 100% ότι τελικά το The Voice έχει κάνει τον κύκλο του», ενώ στη συνέχεια συμπλήρωσε ότι ενδεχομένως έπρεπε να είχε κλείσει ο κύκλος του Voice πριν δύο χρόνια όταν ήρθε η Χριστίνα Μπόμπα στη θέση της.

Δεν παρέλειψε να αποκαλύψει ότι ο ένας σημαντικός λόγος που έφυγε από το The Voice ήταν και το οικονομικό κομμάτι. Αποκάλυψε ότι ζήτησε περισσότερα χρήματα, ενώ ανέφερε ότι στο παρελθόν είχε κάνει κάστινγκ, όπως στο My Style Rocks, που εκείνη τη χρονιά το παρουσίασε η Κατερίνα Στικούδη εν τέλει.

Αυτό που μοιράστηκε για τα backstage του The Voice, που ίσως πολλοί να μην γνώριζαν είναι ότι είναι πολύ διαφορετικά από οποιαδήποτε άλλα backstage που γνωρίζουμε. «Είναι ένας υποστηρικτός ρόλος, πάρα πολύ συγκεκριμένος, πάρα πολύ περιορισμένος».

Μεταξύ άλλων ανέφερε ότι δεν έφυγε για να πάει κάπου αλλού, αλλά το ρίσκαρε. «Έφυγα γιατί θέλω να κάνω το επόμενο βήμα. Δεν βιάζομαι ωστόσο. Έχω εμπιστοσύνη στη ροή της ζωής», εξήγησε.

Τέλος, έκανε γνωστό ότι ο Γιώργος Λιανός ήταν το πρώτο άτομο που πήρε τηλέφωνο για να τον ενημερώσει ότι θα αποχωρήσει, επειδή ακριβώς τον εκτιμά πολύ. Όσον αφορά την κοπέλα που θα την αντικαταστήσει, τη Βάλια Χατζηθεοδώρου τόνισε ότι δεν την γνωρίζει, αλλά της εύχεται να το απολαύσει.

Διαβάστε επίσης