Κόντρα μεταξύ Κωνσταντίνας – Άννας Βίσση: “Κλώτσησε για να μην μπω στην αφίσα”

Η Κωνσταντίνα παραχώρησε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στη Φωτεινή Πετρογιάννη και το Πρωινό. Μεταξύ άλλων, η τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι η Άννα Βίσση δεν την ήθελε στην αφίσα σε ένα σχήμα που είχε γίνει στις αρχές της πορείας της, ενώ παραδέχτηκε ότι υπήρξε σε κακοποιητική σχέση.

«Αυτό γινόταν όταν προσπαθούσα να κάνω καριέρα. Καμιά φορά όταν είναι πολλά ονόματα μαζί κάποιος σε υποστηρίζει και κάποιος κλωτσάει. Αυτό είχε γίνει κάποτε, με τη ΜαρινέλλαΜοσχολιού και τη Βίσση. Η Μαρινέλλα είχε την πρόθεση να μπω στην αφίσα. Κάναμε τη φωτογράφιση και ξανάγινε η φωτογράφιση και βγήκα. Δεν θα πω ποιος κλώτσησε» είπε αρχικά η τραγουδίστρια.

«Η Βίσση κλώτσησε. Γιατί;» απάντησε η Φωτεινή Πετρογιάννη. «Ναι. Μπορείτε να τη ρωτήσετε κάποια στιγμή» απάντησε η Κωνσταντίνα.

Η Κωνσταντίνα εξομολογήθηκε ότι υπήρξε σε κακοποιητική σχέση σε μικρότερη ηλικία. «Αυτά με ωριμάσανε και με έκαναν να μην δέχομαι να με πειράξει κάποιος γιατί το έχεις ζήσει. Επαναστάτησα στα 16 μου. Δεν είναι εύκολο να το πεις, πρέπει να ωριμάσει μέσα σου, να πολεμήσεις τον φόβο και την ντροπή για να το πεις».

Διαβάστε επίσης