AXDW: Κομψή πολυτέλεια από την Forel by Vassilis Zoulias

Το Ζάππειο Μέγαρο «έβαλε τα καλά του» και υποδέχτηκε τις μοναδικές δημιουργίες καταξιωμένων Ελλήνων σχεδιαστών και  πλήθος προσκεκλημένων που τίμησαν με την παρουσία τους την διοργάνωση.

Εντυπωσιακά fashion shows, μοναδικά highlights και μια εμφάνιση έκπληξη απο τον αγαπημένο Βασίλη Ζουλια που ένωσε τις δυνάμεις του με την Forel, το αγαπημένο fashion brand, και δημιούργησαν μια μοναδιή συλλογή για τον Χειμώνα 21-22.

Ευφάνταστα παλτό, σακάκια, καμπαρντίνες και δυναμικά κομψά σύνολα γραφείου με λεπτομέρειες από δέρμα και ψεύτικη γούνα. Μια ιδανική γκαρνταρόμπα για όλες τις ώρες της ημέρας με έμφαση στα cocktail και βραδινά φορέματα με το γνωστό και αγαπημένο signature style του σχεδιαστή. 

Το fashion show πραγματοποιήθηκε σε ένα από τα πιο εμβληματικά κτίρια του κέντρου στο  City Link, στο stylish Clemente Café VIII με ένα πολύ ιδιαίτερο installation όπου τα μοντέλα περπάτησαν και στάθηκαν σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο ενώ ζωντανή μουσική υπό τους ήχους της τζαζ, πλαισίωνε το event και δημιουργούσε μια μαγική ατμόσφαιρα.

axdw forel by vassilis zoulias2

Διαβάστε επίσης