Ζώδια Σήμερα 2/11 – Ημερήσιες προβλέψεις

Κριός

Τα αισθηματικά σας είναι και πάλι στο προσκήνιο, προσέξτε όμως να τηρήσετε τους κανόνες και να παραμείνετε εντός των ορίων που αισθάνεστε ασφαλείς.

Ταύρος

Ξεφύγετε λίγο από τους περιορισμούς του χαρακτήρα σας και τολμήστε να διεκδικήσετε πράγματα, αν θέλετε να γίνουν τα θαύματα και να ζήσετε εκείνη τη θαλπωρή που σας λείπει.!

Δίδυμοι

Σήμερα μπορείτε μετά τις υποχρεώσεις σας να αναπολήσετε παλαιότερες καταστάσεις, να αναζητήσετε ανθρώπους που έχετε να δείτε καιρό και γενικότερα να ηρεμήσετε και να ευχαριστηθείτε.

Καρκίνος

Στην εργασία, τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά όσο δείχνουν και κρύβουν κινδύνους τους οποίους πρέπει να λάβετε σοβαρά υπόψη.

Λέων

Υπάρχουν μεγάλα περιθώρια συνεννόησης με τον σύντροφό σας, αρκεί να κατανοήσετε τους λόγους από τους οποίους δοκιμάστηκε τελευταία η συναισθηματική σας σταθερότητα.

Παρθένος

Οι αλλαγές είναι ευχάριστες και μπορείτε να τις εκμεταλλευτείτε για να βελτιώσετε την καθημερινότητά σας σε όλους τους τομείς.

Ζυγός

Έντονη και φορτισμένη συναισθηματικά προβλέπεται η περίοδος για εσάς, γι αυτό, φροντίστε να μην αναμοχλεύετε καταστάσεις και να μην ξύνετε παλιές πληγές.

Σκορπιός

Αν δεν έχετε εισπράξει ολόκληρο το αντίτιμο των συμβιβαστικών προσπαθειών σας στον έρωτα, φανείτε ολιγαρκείς και αρκεστείτε στις παρούσες συνθήκες και καταστάσεις.

Τοξότης

Συναισθηματικά, σύντομα θα αλλάξουν τα πράγματα και θα δικαιωθείτε. Μέχρι τότε οπλιστείτε με υπομονή και μην μεταβάλλετε ένα αεράκι σε θύελλα αντιδράσεων στον περίγυρό σας.

Αιγόκερως

Προσέξτε τις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις. Το διάστημα μπορεί να φέρει ωφέλιμους νέους ανθρώπους στο περιβάλλον σας.

Υδροχόος

Οι πλανήτες είναι απλωμένοι στη σκακιέρα και περιμένουν την επόμενη κίνησή σας. Όλα είναι θέμα στρατηγικής και αυτή τη φορά θα πρέπει να ενεργήσετε ακαριαία στα αισθηματικά σας.

Ιχθύες

Επαγγελματικά και κοινωνικά, περάστε μηνύματα που σας εξυπηρετούν, κάντε κατανοητές τις θέσεις και επιθυμίες σας αλλά διατηρήστε και το δικαίωμα κάποιας εναλλακτικής επιλογής.

Διαβάστε επίσης