Τάσος Ξιαρχό: Η απάντηση της κοπέλας που χλευάστηκε για την εμφάνισή και τα κιλά της από τον χορογράφο

Σάλος έχει προκληθεί τις τελευταίες ώρες με βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο χορογράφος Τάσος Ξιαρχό,όπου καταγράφει με το κινητό του μια κοπέλα που κάθεται στο διπλανό τραπέζι και τη χλευάζει για τα κιλά της, λέγοντας ότι δεν θα έπρεπε να φοράει ριγέ μπλούζα.

Τη δική της απάντηση στον Τάσο Ξιαρχό μετά και τη συγγνώμη του θέλησε να δώσει η κοπέλα που βρέθηκε στο στόχαστρο του σχολιασμού του για τα κιλά και τις στιλιστικές της επιλογές.

Η Μαίρη, όπως είναι το όνομά της μίλησε στην εκπομπή Πρωινό και περιέγραψε όλα όσα έγιναν εκείνο το βράδυ αλλά και το πως αισθάνθηκε η ίδια.

«Είναι λίγο τρομακτικό και ιδιαίτερο αυτό που ζω. Και όχι για θετικό λόγο δυστυχώς. Είναι ακατανόητο για μένα. Είχαμε βγει για φαγητό. Εκείνη τη στιγμή δεν το κατάλαβα ότι με καταγράφει. Δεν τον γνωρίζω καν ποιος είναι ο κύριος. Η κοπέλα που ήταν μαζί μου τον γνώριζε. Είδαμε από το Instagram μου που τον ακολουθούσε, ότι φαινόταν το πρόσωπό μου. Αισθάνθηκα πάρα πολύ άσχημα. Με κοιτούσαν και γελούσαν έντονα. Εκείνη τη στιγμή δεν το κατάλαβα. Όταν είδα το βίντεο κατάλαβα πως ήταν κοροϊδία. Δε μιλήσαμε μεταξύ μας. Βρήκε πολύ αστείο και ανέβασε το βίντεο. Τον ρώτησα αν είναι καλά μόνο. Η επικοινωνία μας αυτή ήταν.

Το συγγνώμη του Τάσου Ξιάρχο δε με καλύπτει. Δεν είναι ειλικρινή. Αν ήθελε να απολογηθεί, θα μπορούσε να μου στείλει μήνυμα. Είναι αστείο να ζητάς συγγνώμη και μετά να βάζεις μια δημοσκόπηση. Δεν είναι απλά απαράδεκτο, αυτό είναι κοροϊδία σε όλους τους ανθρώπους που τον ακολουθούν. Δεν σκέφτομαι να κινηθώ νομικά. Εγώ τηλεφωνήτρια είμαι σε μια εταιρεία. Μου έχει ξανατύχει να με κοροϊδέψουν για τα κιλά μου.

Όταν είσαι μικρός δεν το αντιλαμβάνεσαι τόσο έντονα. Τώρα που είμαι στα 30 δεν το δέχομαι. Ο κόσμος υποφέρει και είσαι ένα δημόσιο πρόσωπο και κάνεις μια τέτοια κριτική; Γιατί; Εγώ προσωπικά δεν έχω κάτι να του πω. Το μοναδικό πράγμα που τον ρώτησα ήταν τι θέμα είχε; Δηλαδή τον έκανε να νιώσει καλύτερα; Ένας άνθρωπος που έχει ζήσει στο εξωτερικό και έχει υποστεί μια τόσο πολύ άσχημη κατάσταση σε νεαρή ηλικία για τις προτιμήσεις που έχει; Γιατί το θύμα να γίνει θύτης; Δεν έχει νόημα» είπε, μεταξύ άλλων, η Μαίρη.

Διαβάστε επίσης