Ζώδια Σήμερα 30/10 – Ημερήσιες προβλέψεις

Κριός
Η Σελήνη κινείται στον τομέα των υπηρεσιών σου διεγείροντας την επιθυμία σου να βάλεις σε τάξη τα μικρότερα πράγματα στη ζωή σου. Ο Άρης ο πλανήτης της δράσης και της ενέργειας και κυβερνήτης σου, κατευθύνεται στον ηλιακό 8ο οίκο σου για μια διαμονή έως τις 13/12. Δεν είναι η πιο ευνοϊκή θέση για σένα καθώς είχες κάποια υποστήριξη από τους άλλους και τώρα είναι η στιγμή να πάρεις τα ηνία. Η βραδιά κυλά όμορφα με τη συντροφιά του αγαπημένου σου και εσύ που είσαι μόνη, έχεις τη δυνατότητα να φλερτάρεις και να αυξήσεις την αυτοπεποίθησή σου.

Ταύρος
Η μετακίνηση του Άρη σήμερα ζωντανεύει και ενεργοποιεί τις σχέσεις σου με τους άλλους ειδικά τις συνεργασίες, μερικές φορές υποκινώντας βέβαια τις συγκρούσεις. Μπορεί να υπάρξει αυξημένη δραστηριότητα ή παρορμητικότητα στις αλληλεπιδράσεις. Τα προβλήματα που υπάρχουν σε μια σχέση έρχονται στην επιφάνεια τώρα. Επιδίωξε να αναλάβεις τις ευθύνες σου απέναντι στις συγκρούσεις, ιδιαίτερα εάν πρόκειται για τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην χάνεσαι στις σκέψεις και τα κατηγορώ του παρελθόντος.

Δίδυμοι
Ο Άρης ξεκινά τη διέλευσή του στον ηλιακό 6ο οίκο σου φέρνοντας ενέργεια και κίνητρα στην επιδίωξη για υγεία ή δουλειά. Η ανεξάρτητη εργασία εάν αυτό είναι εφικτό βέβαια, μπορεί να είναι προτιμότερη καθώς μπορείς να διαπιστώσεις ότι οι άνθρωποι γύρω σου δεν είναι τόσο γρήγοροι ή με κίνητρα όπως είσαι εσύ. Απόφυγε τις υπερβολές ή τις πιέσεις κάτι που μπορεί να σε κάνει ευάλωτη σε τραυματισμούς ή εξάντληση. Προστάτευσε τη σχέση με τον αγαπημένο σου από εντάσεις. Εάν είσαι μόνη, προτίμησε να ασχοληθείς σήμερα τουλάχιστον με τον εαυτό σου.

Καρκίνος
Ο Άρης ξεκινά τη διέλευσή του στον ηλιακό 5ο οίκο σου φέρνοντας δυναμική ενέργεια στον τομέα του ρομαντισμού, της ευχαρίστησης έως τις 13/12 και βελτιώνει το επίπεδο της ζωής σου σε πολλούς τομείς. Επιδιώκεις με μεγαλύτερο ενθουσιασμό την αγάπη, την κοινωνική διασκέδαση ή τα χόμπι. Η άμεση προσέγγιση του αγαπημένου ή του προσώπου που σε ενδιαφέρει φέρνει θετικά αποτελέσματα.

Λέων
Ο Άρης μετακομίζει στον ηλιακό 4ο οίκο σου και αυτός ο φλογερός πλανήτης σε μια προκλητική θέση για το ζώδιό σου μπορεί να δημιουργήσει χαοτικές καταστάσεις. Ίσως χρειαστεί να δουλέψεις εσωτερικά πριν αποκτήσεις τα κίνητρα. Είσαι ενθουσιασμένη όταν οργανώνεις το σπίτι ή απολαμβάνεις δραστηριότητες με αγαπημένα πρόσωπα και φυσικά τον ερωτικό σύντροφό σου. Εάν είσαι μόνη, η αλήθεια είναι πως η συναισθηματική σου ζωή το επόμενο διάστημα είναι επίσης ταραχώδης.

Παρθένος
Ο Άρης ξεκινά τη διέλευσή του στον ηλιακό 3ο οίκο σου όπου θα παρακινήσει, θα ενεργοποιήσει και θα ζωντανέψει τη ζωή σου μέχρι τις 13/12. Το να μάθεις, να συνδεθείς και να επιδιώξεις τα ενδιαφέροντά σου σε ενθουσιάζει ιδιαίτερα. Μερικές φορές ίσως να χρειαστεί να συγκρατήσεις την ανυπομονησία σου για περισσότερη οργάνωση και επιτυχία. Η Σελήνη αργότερα περνά στο ζώδιό σου, σε φέρνει στο προσκήνιο και η συναισθηματική σου ζωή παίρνει φωτιά.

Ζυγός
Ο Άρης εισέρχεται σήμερα στον ηλιακό 2ο οίκο σου και αυτός ο κύκλος διεγείρει την επιθυμία σου να κάνεις τη ζωή σου πιο άνετη, πιο τακτοποιημένη και ασφαλή. Ωστόσο ίσως χρειαστεί να τακτοποιήσεις τις προτεραιότητές σου και τα συναισθήματά σου. Ο Άρης σε ωθεί να κερδίσεις περισσότερα χρήματα ή να διευθετήσεις ένα οικονομικό θέμα ή μια σχέση. Εάν είσαι μόνη συναισθηματικά, διεκδικείς και απαιτείς να εισπράξεις αυτά που σου αξίζουν και που φυσικά εσύ απλόχερα δίνεις.

Σκορπιός
Ο φλογερός Άρης μπαίνει σήμερα στο ζώδιό σου και αυτή η διέλευση φέρνει φοβερή ενέργεια μερικές φορές σε σημείο υπερβολής. Είσαι πιο ξεκάθαρη με αυτά που θέλεις να κάνεις και πιο ειλικρινής και ευθύς με τον τρόπο σου. Εκμεταλλεύσου αυτήν την περίοδο για να ξεκινήσεις νέα έργα ή να επιδιώξεις εγκάρδια προσωπικούς στόχους. Η συναισθηματική σου ζωή αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Τοξότης
Με τον Άρη να μετακινείται στο ζώδιο του Σκορπιού μπαίνεις σε έναν κύκλο ζωτικής σημασίας για να χαλαρώσεις και να ρυθμίσεις τον εαυτό σου. Η ενέργεια μπορεί να βρίσκεται σε χαμηλότερα επίπεδα αλλά έχεις την ευκαιρία να αναλάβεις δράση σε παρασκηνιακούς τομείς της ζωής σου ή να επιλύσεις μακροχρόνια ζητήματα. Επίλεξε απόψε χαλαρωτικές δραστηριότητες με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, καιρός να κάνεις τα ξεκαθαρίσματά σου και να βάλεις στόχο το να απαλλαγείς από παλιές καταστάσεις.

Αιγόκερος
Ο Άρης κινείται σε αρμονία με το δικό σου ζώδιο δίνοντάς σου μια ανακούφιση από τις προκλήσεις. Οι δραστηριότητες με φίλους, κοινότητες, στόχους και όνειρα αυξάνονται. Αυτή η διέλευση επιβάλλει τα πράγματα και οδηγεί σε γρήγορες λύσεις ή σε θετικό καθαρισμό του αέρα γύρω σου. Άσε σήμερα τη φαντασία σου ελεύθερη και χάρισε μια μοναδική βραδιά στον αγαπημένο σου. Εάν είσαι μόνη, μην αποκλείεις μια αναπάντεχη συνάντηση με έναν πρώην.

Υδροχόος
Ο Άρης κινείται στην κορυφή του ηλιακού σου διαγράμματος τροφοδοτώντας τα κίνητρα και πυροδοτώντας τις φιλοδοξίες. Ενώ η επιθυμία να κάνεις πράγματα με τον δικό σου τρόπο μπορεί μερικές φορές να έρθεις σε σύγκρουση με άλλους, όμως είναι και μια ιδανική περίοδος για να πιέσεις τον εαυτό σου να βελτιωθεί και να διαπρέψει. Η παρορμητικότητά σου μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στη συναισθηματική σου ζωή.

Ιχθείς
Ο Άρης, ο πλανήτης της δράσης και της ενέργειας, κινείται στον τομέα του πνεύματός σου και σε αρμονία με το ζώδιό σου σήμερα. Αυτή η διέλευση συμβάλει στην ενίσχυση της ικανότητάς σου να ξεπερνάς ή να παρακάμπτεις εμπόδια. Υπάρχει μεγάλος ενθουσιασμός στο να μοιραστείς ιδέες αν και μερικές φορές αυτό χρειάζεται μετριασμό καθώς οι συζητήσεις μπορούν γρήγορα να γίνουν θερμές ή προσωπικές.

Διαβάστε επίσης