Πανσέληνος Οκτωβρίου 2021- H πιο βίαιη πανσέληνος του έτους: Τα 4 ζώδια που θα επηρεάσει

Στις 20 Οκτωβρίου 2021 ξεκίνησε η πανσέληνος στο ζώδιο του Κριού. Ονομάζεται Hunter’s Moon(= το φεγγάρι του κυνηγού) και είναι ο τρόπος του σύμπαντος να εξομαλύνει τα πράγματα.

Αυτή η πανσέληνος θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε ορισμένα εμπόδια επικοινωνίας που αντιμετωπίσατε πρόσφατα και να βρείτε περισσότερη ισορροπία στη ζωή σας, σύμφωνα με την Donna Page, πιστοποιημένη αστρολόγο από την Ατλάντα. Φυσικά, υπάρχουν πολλά περισσότερα επίπεδα από αυτό.

Δείτε τι άλλο μπορεί να φέρει στο ζώδιό σας αυτή η πανσέληνος και πώς θα σας επηρεάσει στο μέλλον.

Τι είναι το Full Moon Hunter’s Moon στον Κριό;

Το φεγγάρι περνάει από διάφορες φάσεις μέσα στο μήνα και όταν γίνεται πανσέληνος, μοιάζει με μια μεγάλη, φωτεινή μπάλα στον ουρανό.

Το όνομα αυτής της πανσελήνου προέρχεται από μια ομάδα ιθαγενών Αμερικανών, αποικιακών αμερικανικών και ευρωπαϊκών πηγών. Σύμφωνα με το The Old Farmer’s Almanac, το Full Hunter’s Moon σήμαινε παραδοσιακά μια εποχή για να βγείτε για κυνήγι για να αποθηκεύσετε προμήθειες για τον χειμώνα.

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Πέμπτη 21/10 ΕΔΩ!

Ποια είναι τα 4 ζώδια και πώς θα τα επηρεάσει αυτή η Πανσέληνος στον Κριό;

ΚΡΙΟΣ

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το επίσημο site της Άσης Μπήλιου, είστε οι οικοδεσπότες της Πανσελήνου και η επιρροή που δέχεστε είναι αρκετά έντονη στις προσωπικές σχέσεις αλλά και τις συνεργασίες σας. Θα κάνετε απολογισμό και θα προσπαθήσετε για τη μακροβιότητά τους. Σε περίπτωση που νιώθετε ότι έχει χαθεί ο ενθουσιασμός και το πάθος από τη σχέση σας, τότε το να βάλετε ένα τέλος είναι προτιμότερο να αναλώνεστε σε καβγάδες και αντιπαραθέσεις που οδηγούν σε αδιέξοδο

Αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο, να είστε προετοιμασμένοι γιατί υπάρχει περίπτωση να νιώθετε τεράστια ένταση μέσα σας και να υπάρξουν επιθέσεις και αμφισβήτηση προς το πρόσωπο σας και.

Αν είστε γεννημένοι στο τελευταίο πενθήμερο του ζωδίου ή αν έχετε ωροσκόπο από τις 25 μέχρι τις 29 μοίρες του ζωδίου του Κριού, προσέξτε ιδιαίτερα την υγεία σας, αλλά και τυχόν μικρατυχήματα. Προσέξτε περισσότερο 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Πανσέληνος φέρνει απαιτήσεις και πολλές υποχρεώσεις, τόσο στη δουλειά όσο και στο σπίτι και οι εντάσεις δεν θα λείψουν, αν δεν βρείτε τη χρυσή τομή ανάμεσα στην καριέρα και την οικογενειακή ζωή. Από τη μία έχετε την αγωνία σας για το μέλλον των επαγγελματικών και αφιερώνετε πάρα πολλές ώρες στη δουλειά και από την άλλη οι δικοί σας διεκδικούν τη συντροφιά και τον χρόνο σας και αισθάνεστε σαν να σας τραβάνε σε δύο πλευρές και ότι πρέπει να μοιραστείτε σε κομμάτια.

Όλη αυτή η κατάσταση σας δημιουργεί έντονο στρες, νιώθετε ότι κανείς δεν σας καταλαβαίνει και σας πιάνει απογοήτευση. Το φεγγάρι όμως θα σας βγάλει έντονο εκνευρισμό και ίσως δεν θα μπορέσετε να αποφύγετε τις συγκρούσεις. Δείξτε λίγο υπομονή, όσο μπορείτε και εξηγήστε τι σας συμβαίνει. Μην το κρατήσετε μέσα σας, απλά κάντε το κόσμια, εξάλλου οι καβγάδες δεν φέρνουν λύσεις, ίσα-ίσα κάνουν τα πράγματα χειρότερα. Προσέξτε περισσότερο την υγεία σας αν είστε γεννημένοι στο τελευταίο πενθήμερο του ζωδίου ή αν έχετε ωροσκόπο από τις 25 μέχρι τις 29 μοίρες του ζωδίου του Καρκίνου.

ΖΥΓΟΣ

Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στον άξονα σας, δηλαδή στο απέναντι ζώδιο από το δικό σας, τον Κριό, και οι σχέσεις σας μπαίνουν στο «στόχαστρο». Και όταν λέμε σχέσεις, εννοούμε όλες τις σταθερές σας σχέσεις, γάμος, συνεργασίες και όπου έχετε στενές δεσμεύσεις, είτε προσωπικά είτε επαγγελματικά.

Ο Ήλιος και ο Άρης βρίσκονται σε σύνοδο στο ζώδιο σας και φέρνουν στην επιφάνεια ό,τι μπορεί να κρύβετε, να αποφεύγετε λόγω του φόβου και της ευαισθησίας και σας καλούν να το αντιμετωπίσετε. Όμως, θα πρέπει να βάλετε στην άκρη την παρόρμηση που σας χαρακτηρίζει και να δείξετε σοβαρότητα και ψυχραιμία στις αποφάσεις σας. Το παρελθόν, μαζί με τις πληγές του, θα σας «ζορίσει» και θα θέλετε να ελευθερωθείτε. Τα λάθη, είτε είναι δικά σας είτε των άλλων, θα τριβελίζουν το μυαλό σας και θα ψάχνετε απαντήσεις. Δεν χρειάζεται να έχετε επιθετική συμπεριφορά, ούτε απέναντι σε όσους σας πλήγωσαν ούτε στον εαυτό σας.

Συγχωρήστε, ξεχάστε, αφήστε το παρελθόν και τις σχέσεις που δεν σας εκφράζουν εκεί που ανήκουν, πίσω σας. Διότι το μέλλον θα είναι καλύτερο χωρίς βαριές αποσκευές και μάλιστα, αν ψάχνετε έναν σύντροφο, ίσως τις επόμενες εβδομάδες να ανοίξουν οι προοπτικές σε αυτό τον τομέα. Προσέξτε περισσότερο την υγεία σας αν είστε γεννημένοι στο τελευταίο πενθήμερο του ζωδίου ή αν έχετε ωροσκόπο από τις 25 μέχρι τις 29 μοίρες του ζωδίου του Ζυγού.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θέματα σπιτιού και οικογένειας, προβλήματα με άτομα από το οικογενειακό περιβάλλον ή τους συγκατοίκους σας μπορεί να προκύψουν με την Πανσέληνο στον Κριό και μάλιστα τόσο ξαφνικά και ορμητικά που να μην ξέρετε από πού σας ήρθαν.

Ίσως αντιμετωπίσετε και κάποιες προκλήσεις που θα δοκιμάσουν τα όρια σας και τον χαρακτήρα σας. Αν οι οικογενειακές σας σχέσεις είναι σωστές, είναι η κατάλληλη περίοδος για να ασχοληθείτε με όσους αγαπάτε και να συνδεθείτε εκ νέου αν σας έχει λείψει η φροντίδα τους. Όμως, αν υπάρχουν άτομα που σας κάνουν να νιώθετε ανασφάλεια, τότε μπορεί να ξεπηδήσουν συναισθήματα οργής και να θέσετε τα όρια σας. Με αυτό το φεγγάρι ίσως επιστρέψουν αναμνήσεις των παιδικών σας χρόνων και κάποια τραύματα που καθόρισαν τον τρόπο που σχετίζεστε με τους άλλους να έρθουν στην επιφάνεια ώστε να τα λύσετε. Και ξέρετε εσείς πολύ καλά πως ό,τι δεν λύνεται, κόβεται…

Επίσης, θα σας απασχολήσει το σπίτι ως χώρος. Μπορεί να μπείτε στη διαδικασία να ασχοληθείτε με την ασφάλεια του ή να αναδιαμορφώσετε τον χώρο ή να χρειαστεί να κάνετε επισκευές. Ή μπορεί να προκύψει και μια μετακόμιση μετά από ξαφνικά γεγονότα, είτε στη δουλειά είτε στην οικογένεια. Μην αφήσετε την αβεβαιότητα να σας καταβάλει, αν χάσετε μια μάχη δεν σημαίνει ότι χάσατε τον πόλεμο. Προσέξτε περισσότερο την υγεία σας αν είστε γεννημένοι στο τελευταίο πενθήμερο του ζωδίου ή αν έχετε ωροσκόπο από τις 25 μέχρι τις 29 μοίρες του ζωδίου του Αιγόκερου.

Διαβάστε επίσης