“Καταπέλτης” η Θάλεια Ματίκα για τον κουμπάρο της Πέτρο Φιλιππίδη

Στη σχέση της με τον Πέτρο Φιλιππίδη αναφέρθηκε η Θάλεια Ματίκα σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Super Κατερίνα».


Η ηθοποιός έκανε ειδική μνεία στις κατηγορίες που βαραίνουν τον σκηνοθέτη και υπογράμμισε ότι η ίδια και ο σύζυγός της, Τάσος Ιορδανίδης, έχουν διακόψει κάθε επικοινωνία μαζί του εδώ και 9 χρόνια.

«Όταν διαβάζουμε τα βαριά αδικήματα για τα οποία κατηγορείται και όταν υπάρχουν και τόσες κατηγορίες στο ΣΕΗ, εκεί τι σχόλιο να κάνεις;

Νομίζω ότι η ιστορία είναι τόσο εμφανής, απλά επειδή υπάρχει η Δικαιοσύνη και η νομική οδός, περιμένουμε όλοι την εκδίκαση της υπόθεσης του Πέτρου Φιλιππίδη», είπε αρχικά στην εκπομπή Super Κατερίνα και πρόσθεσε:

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης είχε έρθει ως μάρτυρας στο δημαρχείο, στον γάμο μας. Με τον Πέτρο Φιλιππίδη είχαμε κόψει τους φιλικούς δεσμούς εδώ και πάρα πολλά χρόνια, 9 χρόνια, οπότε δεν είχαμε καμία επικοινωνία.

Παρ’ όλα αυτά αρρωστήσαμε γενικότερα, όχι μόνο για τον Πέτρο Φιλιππίδη, για όλα αυτά που βγήκαν στην επιφάνεια και έπληξαν τον χώρο μας και αποκαλύφθηκαν πράγματα που ξεπερνούν κάθε φαντασία».

Διαβάστε επίσης