Κέντρισε το ενδιαφέρον του με αυτά τα απλά βήματα

Σου αρέσει αλλά δε φαίνεται να δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον; Μην απελπίζεσαι! 

Μπορείς να τον κάνεις να σε προσέξει εύκολα, αρκεί να ακολουθήσεις τη συμβουλή μας.

Γίνε αυθόρμητη

Προσπάθησε να μην είσαι πολύ προβλέψιμη. Δείξε τη δραστήρια και cool πλευρά του εαυτού σου, προτείνοντας δραστηριότητες σε ανύποπτο χρόνο!

Μην προσποιείσαι

Μην μπεις σε κάποιο καλούπι, αν γνωρίζεις τι τύποιο κοπέλας του αρέσουν και δεν είσαι ο εαυτός σου. Θα χαλάσεις την ψυχολογία σου και τελικά θα αποκαλυφθεί αν υποκρίνεσαι πως είναι “κάποια άλλη” απλά για να του αρέσεις. 

Δείξε ενδιαφέρον για τα χόμπι και τις παρέες του

Αν σου αρέσει κάποιος και θέλεις να είστε μαζί, να ξέρεις πως θα πρέπει να έρθεις κοντά με τις ασχολίες που αγαπά και με τους φίλους του. Ρώτα τον για τα ενδιαφέροντά του, μάθε από αυτά και προσπάθησε να διατηρείς καλή σχέση με τους φίλους του!

Να είσαι περιποιημένη και να μην ξεχνάς να μυρίζεις όμορφα!

Ένα πολύ βασικό κομμάτι για να σε προσέξει το αντικείμενο του πόθου σου είναι να δείχνεις μία προσεγμένη εξωτερική εμφάνιση. Φόρα ρούχα που σε κολακεύουν, βάψού κομψά χωρίς υπερβολές και μην ξεχνάς να φοράς το χαρακτηριστικό σου άρωμα!

Να είσαι ανεξάρτητη αλλα να ανυψώνεις και το εγώ του

Δείξε το δυναμισμό και το πόσο ανεξάρτητη είσαι, καθώς κανείς δεν θέλει κάποιον που είναι προσκολλημένος πάνω του. Δείξε πως έχεις φίλους και ενδιαφέροντα και πως δεν εξαρτάσαι μόνομα από την παρουσία του. Προσοχή όμως μην φτάσεις στο άλλο άκρο. Είναι καλό να δείχνεις κάποιες φορές και λίγο ευάλωτη. Επίσης προσπάθησε ζητώντας συμβουλές να του δείχνεις πως η γνώμη του μετράει και έτσι να τον κάνεις να νιώθει ωραία.

Κράτα μέτρο στη διαχυτηκότητα

Μην είσαι απόμακρη, αλλα προσπάθησε μη δείχνεις και απόγνωση, μερικά αγγίγματα στο μπράτσο, η στο γόνατο με το κατάλληλο βλέμμα, μπορου΄ν να του δείξουν πως δεν θέλεις να σε δει φιλικά

Διαβάστε επίσης