Ζώδια Σήμερα 9/10 – Ημερήσιες προβλέψεις

Κριός

Ξεπεράστε με ασφάλεια τα γεγονότα της ημέρας τα οποία, δημιουργούν ένταση και δυσλειτουργίες. Καλύτερα να μείνετε εκτός πεδίου βολής εκείνων οι οποίοι έχουν ξεπεράσει τα όριά τους.

Ταύρος

Η μέρα σας βοηθά να βρείτε διέξοδο στα αισθηματικά σας αδιέξοδα και δίνει έμφαση στην δημιουργική επικοινωνία σε αυτόν τον τομέα.

Δίδυμοι

Ένα δώρο ή μια χειρονομία καλής θέλησης από τον σύντροφό σας, σας βοηθά να επιτύχετε τους στόχους σας και σας επιτρέπει να δείξετε τα πραγματικά σας αισθήματα.https://677d9b7db4abb4d320c4dce87a03fc7f.safeframe.googlesyndication.com/safeframe/1-0-38/html/container.html

Καρκίνος

Η μέρα φαίνεται να ευνοεί τα σχέδιά σας και να υπερασπίζεται τους στόχους σας, ιδιαίτερα να διευρύνει τους επαγγελματικούς και οικονομικούς σας ορίζοντες.

Λέων

Φανείτε διορατικοί και επινοητικοί στις επαγγελματικές σας δραστηριότητες, στις οικονομικές σας δοσοληψίες και στις αισθηματικές σας επιδιώξεις.

Παρθένος

Η μέρα σας θέλει διπλωμάτες, πείσμονες και καίριους σε οτιδήποτε καταπιάνεστε. Σκεφτείτε όμως και τις προσωπικές σας ανάγκες.https://677d9b7db4abb4d320c4dce87a03fc7f.safeframe.googlesyndication.com/safeframe/1-0-38/html/container.html

Ζυγός

Μια ημέρα αρκετά ευνοϊκή για τα αισθηματικά σας αλλά και για την προσωπικότητά σας. Σας βοηθά να προβληθείτε καλύτερα και περισσότερο σε όλους τους τομείς που σας ενδιαφέρουν.

Σκορπιός

Οι οποιεσδήποτε μετακινήσεις απαιτούν ιδιαίτερη προσοχή και καλύτερη οργάνωση εκ μέρους σας. Μην αφήνετε στην τύχη το οτιδήποτε!

Τοξότης

Πείτε τα πράγματα με το όνομά τους και τακτοποιήστε αισθηματικές και προσωπικές εστίες έντασης. Το ανικανοποίητο δημιουργεί ανησυχίες και εκνευρισμούς.

Αιγόκερως

Η μέρα υπερασπίζεται τις απόψεις σας, δικαιολογεί τις πράξεις σας και σας προμηθεύει με μικρά έκτακτα έσοδα απολύτως απαραίτητα για την ώρα.

Υδροχόος

Οι εξελίξεις στα προσωπικά σας θέματα, σας δικαιώνουν και σας επιτρέπουν να οργανώσετε καλύτερα τα σχέδιά σας για το μέλλον.

Ιχθύες

Η Αφροδίτη στον Τοξότη αναιρεί εμπόδια στα επαγγελματικά σας, δρομολογεί εξελίξεις στα αισθηματικά σας και ολοκληρώνει ένα κύκλο στις προσωπικές σας σχέσεις που σας είχε ταλαιπωρήσει αρκετά μέχρι σήμερα.

Διαβάστε επίσης