Barack και Michelle Obama – Η φωτογραφία που ανάρτησαν για τα 29 χρόνια γάμου

Ο Barack Obama και η σύζυγός του Michelle γιόρτασαν την 29η επέτειο του γάμου τους και έδειξαν για ακόμα μια φορά πόσο αγαπημένοι είναι.

Η 57χρονη πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ ανέβασε μια παλιά της φωτογραφία με τον σύζυγό της μαζί με μια πρόσφατη σε παρόμοια πόζα. Στη throwback φωτογραφία το ζευγάρι ποζάρει σε ένα μικρό καναπέ φορώντας casual ρούχα ενώ στην πρόσφατη ποζάρουν πάλι σε καναπέ. “Πώς αρχίσαμε και πως πηγαίνει” έγραψε η Michelle με χιουμοριστική διάθεση.

Ο Barack ανέβασε την ίδια φωτογραφία με τη σύζυγό του γράφοντας στη λεζάντα: “Χαρούμενη επέτειο Michelle. Σε αυτά τα 29 χρόνια λάτρευα να βλέπω τον κόσμο να σε γνωρίζει όχι μόνο ως κόρη αλλά και ως μητέρα, δικηγόρο, στέλεχος, συγγραφέα, Πρώτη Κυρία και καλύτερή μου φίλη. Δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς εσένα

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί στις 3 Οκτωβρίου το 1992 κι έχει αποκτήσει δύο κόρες, την 23χρονη Malia και την 20χρονη Sasha. Σε πρόσφατη συνέντευξή τους στο People το ζευγάρι είχε μιλήσει για τις δύσκολες στιγμές του γάμου τους: “Δεν είχαμε πρότυπα για τις δύσκολες στιγμές γιατί η γενιά των γονιών μας είχε διδαχτεί ότι δεν πρέπει να μιλά για τον γάμο και σίγουρα να μην μιλά για τις δύσκολες στιγμές. Οπότε όταν είσαι νέος και ξεκινάς μια οικογένεια κανείς δεν σε έχει προετοιμάσει για το γεγονός ότι θα υπάρξουν στιγμές που θα πρέπει να αφιερώσεις την ενέργειά σου σε άλλα πράγματα”.

Διαβάστε επίσης