Η MISS POLYPLEXI στηρίζει το «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» με μια συλλεκτική ροζ δημιουργία

Με το σύνθημα, #STRONGERTOGETHER, η MISS POLYPLEXI καλεί όλες τις γυναίκες να σταθούν δίπλα σε εκείνες που μάχονται σε καθημερινή βάση ενάντια στον καρκίνο του μαστού και όχι μόνο. Στόχος της είναι επίσης να βοηθήσει τον Σύλλογο στο να προάγει τη συνεχή ενημέρωση του κοινού για την ζωτικής σημασίας, έγκαιρη διάγνωση και πρόληψη.


Έτσι με κάθε αγορά της συλλεκτικής τσάντας Miss Polyplexi «ALMA», 50% της αξίας της θα δωρίζεται στο «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ». Η χειροποίητη αυτή τσάντα έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά από τη δημιουργό του brand, Βασιλική Θεοδώρου και διατίθεται σε ροζ χρώμα, με πολύχρωμες διακριτικές πινελιές, που ολοκληρώνουν το design. Το ροζ χρώμα της τσάντας πλαισιώνει η μεταλλική διπλή «pinky rainbow» αλυσίδα για μπορεί να φορεθεί τόσο στον ώμο, όσο και χιαστί για μεγαλύτερη άνεση και ευκολία.

Πρόσωπο της καμπάνιας είναι η μπαλαρίνα, Έλλη Τσιτσιπά. Το εξαιρετικά δημιουργικό αυτό κορίτσι πρωταγωνιστεί ως «Pink Ambassador», εμπνέεται από την τσάντα «Alma», αφήνει ροζ πινελιές σε καμβά και κάνει πιρουέτες στο άκουσμα κλασικής μουσικής στην κεντρική αίθουσα ενός παλιού επιβλητικού Αθηναϊκού ξενοδοχείου.

Βρείτε τη συλλεκτική τσάντα Miss Polyplexi «ALMA» αποκλειστικά στο e-shop, www.misspolyplexi.com, και λάβετε κι εσείς μέρος στην παγκόσμια εκστρατεία ευαισθητοποίησης κατά του καρκίνου του μαστού μέσω του «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ». Μπορείς να βρεις τη συλλεκτική τσάντα «Alma Rose Pink» αποκλειστικά στο e-shop: https://www.misspolyplexi.com/product/alma-rose-pink-shoulder-cross-body-bag/.

Διαβάστε επίσης