Ζώδια Σήμερα 3/10 – Ημερήσιες προβλέψεις

Κριός

Σήμερα μπορεί να ευοδωθεί οτιδήποτε είχατε προετοιμάσει σωστά και οτιδήποτε  λειτουργεί προς όφελος συνόλου ανθρώπων.  

Ταύρος

Αισθηματικά δώστε προσοχή στις επιθυμίες σας.Εσείς θα πάρετε τα εύσημα! Μη διστάζετε να προσαρμόσετε το πρόγραμμά σας στις ανάγκες του συντρόφου σας!

Δίδυμοι

φροντίστε να μην αιφνιδιαστείτε και να μην εξαντλήσετε όλα σας τα πυρομαχικά.Φανείτεευέλικτοι σήμερα και ανταποκριθείτε στα απρόοπτα του προγράμματός σας.

Καρκίνος

Αισθηματικά οι πλανητικές όψεις μεροληπτούν υπέρ της άλλης πλευράς γι αυτό μην εκτίθεστε και μην επιμένετε σε ότι δεν πρόκειται να σας κάνει το χατίρι.

Λέων

Η σημερινή αναστάτωση στο προσωπικό σας περιβάλλον δημιουργείται από τους άλλους. Έχετε υπομονή και δείξτε κατανόηση.

Παρθένος

Παρά την φασαρία εσείς ευνοείστε από τις εξελίξεις, βελτιώνετε τη θέση σας στο ζωτικό σας χώρο και αποκτάτε ακόμα μεγαλύτερο κύρος .

Ζυγός

Κάποια στιγμή τα προνόμια τελειώνουν, η εύνοια των πλανητών ζητάει τα ρέστα κι εσείς πρέπει να δείξετε ότι είστε έτοιμοι να κάνετε το καθήκον σας.

Σκορπιός

Η μέρα χειραγωγεί το προσωπικό σας περιβάλλον, αναστατώνει τη σχέση σας και σας αναγκάζει σε ελιγμούς στα οικονομικά σας με αμφίβολα αποτελέσματα.

Τοξότης

Από εσάς εξαρτάται πως θα εξελιχθεί η μέρα. Ξεκουραστείτε όμως και φροντίστε τον εαυτό και τις ανάγκες σας. Οι άλλοι εξακολουθούν να σας προβληματίζουν.

Αιγόκερως

Σύντομα θα διαπιστώσετε τα πολλά πλεονεκτήματα στις επαγγελματικές σας κινήσεις, αλλά ταυτόχρονα, θα βρείτε τρόπο να πληρώσετε και το αντίτιμο.

Υδροχόος

Είναι ακόμα εύκολο να αλλάξετε πορεία, να δουλέψετε περισσότερο αλλά με ουσία και να δώσετε λιγότερη σημασία στις προσωπικές σας επιθυμίες και ανάγκες.

Ιχθύες

Η μέρα αποκτά ιδιαίτερη δυναμική σε όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής σας, προκαλώντας αναστάτωση στις προγραμματισμένες σας δραστηριότητες.

Διαβάστε επίσης