Πρόεδρος στην επιτροπή για το «Golden Boy» η Λίνα Σουλούκου

Η απόδειξη ότι η μπάλα είναι γένους θηλυκού ήρθε από την ΟΥΕΦΑ μέσω της Λίνας Σουλούκου. Η Λαρισαία δικηγόρος και γενική διευθύντρια της ΠΑΕ Ολυμπιακός πήρε το χρίσμα για την προεδρία της επιτροπής που ψηφίζει για το «Golden Boy» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου! Πρόκειται για μία τεράστια διάκριση που αντανακλά στις γυναίκες, που ολοένα και περισσότερο δραστηριοποιούνται σε έναν θεωρητικά ανδροκρατούμενο χώρο. Γι’ αυτό τράβηξε η Σουλούκου το ενδιαφέρον της «Tuttosport». Η ιταλική εφημερίδα φιλοξένησε συνέντευξη της γνωστής δικηγόρου, που αποκαλείται και «σιδηρά κυρία» του ελληνικού ποδοσφαίρου.

«Ο πατέρας μου ο Σωτήρης ήταν τερματοφύλακας ενώ εγώ πάντα έπαιζα βόλεϊ. Δυστυχώς, όταν ήμουν παιδί, το γυναικείο ποδόσφαιρο δεν ήταν ακόμη τόσο διάσημο όσο τώρα. Αλλά ήμουν πάντα λάτρης του ποδοσφαίρου και υποστηρικτής του Ολυμπιακού», εξήγησε και αποκάλυψε την ποδοσφαιρική αδυναμία των παιδιών της.

«Έχω στο σπίτι μια φανέλα του Κριστιάνο Ρονάλντο. Αυτή της Γιουβέντους. Ο Αντρέα Ανιέλι την έδωσε στην κόρη μου φέτος, κι έτσι έγινε οπαδός της Γιουβέντους. Ενώ ο άλλος γιος μου είναι Ολυμπιακός, αλλά και οπαδός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Τώρα και οι δύο είναι παθιασμένοι με τον Κριστιάνο», είπε στην ιταλική εφημερίδα.

Όσο για τον Ολυμπιακό και τους στόχους του, η Σουλούκου ανέβασε ψηλά τον πήχη.

«Ποτέ δεν ξέρεις που μπορούμε να φτάσουμε, ο Μαρινάκης αγαπά τον Ολυμπιακό και δεν θα σταματήσει ποτέ να βελτιώνει τον σύλλογο. Δεν θέτουμε όρια. Το σύνθημά μας είναι “συνέχισε να ονειρεύεσαι”», τόνισε η γνωστή δικηγόρος.

Διαβάστε επίσης