Όλες οι τάσεις στα μαλλιά για το Φθινόπωρο 2021

Η νέα σεζόν φέρνει πάντα μια διάθεση για ανανέωση. Νέο κούρεμα, αλλαγή χρώματος, μια αλλαγή στα μαλλιά μας μπορεί έτσι απλά να αλλάξει ολοκληρωτικά το look μας.

Πάμε να δούμε τί προτείνουν οι hair stylists για το Φθινόπωρο του 2021.

Icy πλατινέ ξανθό

Icy πλατινέ ξανθό

Διαχρονικό και πολύ αγαπημένο, τπλατινέ χρώμα στα μαλλιάo θα αποτελέσει και αυτή τη σεζόν μια όμορφη επιλογή βαφής.

Αυτό όμως που θα πρέπει να έχετε υπόψιν σας πριν το διαλέξετε είναι πως για να το πετύχετε θα χρειαστεί ντεκαπαζ. Επομένως, αν τα μαλλιά σας δεν είναι υγιή ή δεν είστε από τις γυναίκες που τους αρέσει να ασχολούνται με την φροντίδα τους, ίσως κάτι τέτοιο να μην σας ταιριάζει.

Το συγκεκριμένο χρώμα χρειάζεται ιδιαίτερη περιποίηση προκειμένου να παραμείνει όμορφο και λείο, χωρίς να κιτρινίσει.

Buttery blonde

Buttery blonde

Πρόκειται για το γνωστό κίτρινο ξανθό με τόνους χρώματος βουτύρου που ταιριάζει σε πολλές επιδερμίδες.

Σε αντίθεση με το πλατινέ / άσπρο, η απόχρωση αυτή είναι πιο θερμή και κολακευτική για περισσότερες γυναίκες.

Αν λοιπόν ψάχνετε για κάτι εξίσου κλασικό, αλλά πιο γλυκό, δοκιμάστε αυτή τη βαφή!

Πυρόξανθα μαλλιά

Πυρόξανθα μαλλιά

Μια από τις μεγαλύτερες τάσεις στα μαλλιά για το Φθινόπωρο 2021 είναι και τα auburn hair colors. Πρόκειται για εντυπωσιακές πυρόξανθες αποχρώσεις που είναι πιο θερμές από το ξανθό.

Χάρη στη μεγάλη ποικιλία του συνδυασμού κόκκινου – ξανθού που αντιπροσωπεύουν, τα auburn χρώματα βαφής μπορούν να ταιριάξουν σε κάθε γυναίκα, ανεξαρτήτως της επιδερμίδας της.

Χάλκινο χρώμα μαλλιών

Χάλκινο χρώμα μαλλιών

Εξίσου όμως trendy για τη σεζόν είναι και τα χάλκινα χρώματα. Η έντονη και εντυπωσιακή τους απόχρωση τα κάνει να ξεχωρίζουν και να τραβούν τα βλέμματα.

Πρόκειται για βαφές με βάση το κόκκινο που δείχνουν φυσικές και ταιριάζουν απόλυτα στην εποχή.

Mocha Chocolate

Mocha Chocolate

Το κλασικό και φυσικό καστανό δεν θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα με τα top χρώματα μαλλιών για το Φθινόπωρο 2021. Είναι σικ, λαμπερό και θα κάνει την εμφάνιση σας ξεχωριστή.

Συγκεκριμένα η mocha chocolate απόχρωση έχει την ικανότητα να αντανακλά το φως του ήλιου, γεγονός που την κάνει ακόμη πιο εντυπωσιακή.

Caramel ανταύγειες

Caramel ανταύγειες

Ανταύγειες, μπαλαγιάζ, αλλά και όμπρε εφέ αποτελούν μερικές από τις βασικές τεχνικές βαφής μαλλιών για να δώσετε φως στα μαλλιά σας. Trendy επιλογή χρώματος για να το πετύχετε αυτό είναι και το caramel. Ταιριάζει σε όλους τους τόνους επιδερμίδας.

Κι αν θέλετε να κάνετε έναν ακόμη πιο εντυπωσιακό συνδυασμό χρωμάτων, μπορείτε να προσθέσετε λίγο mocha. Το αποτέλεσμα θα σας εντυπωσιάσει, χαρίζοντας σας ένα φυσικό και εκθαμβωτικό χρώμα μαλλιών με διάσταση.

Mushroom Bronde

Mushroom Bronde

Αν ψάχνετε να κάνετε μια εκθαμβωτική βαφή που να φαίνεται ξανθιά ή ανοιχτή καστανή ανάλογα με το φως που πέφτει πάνω της, η mushroom bronde είναι ιδανική.

Πρόκειται για ένα χρώμα με γκρι background που ταιριάζει απόλυτα στον δροσερό καιρό του φθινοπώρου.

Brack

Brack

Η ιδιαίτερη αυτή απόχρωση που φέτος αποτελεί μεγάλη τάση στα χρώματα μαλλιών είναι ένα πολύ σκούρο, σχεδόν μαύρο, καστανό χρώμα.

Η λαμπερή του όψη και το έντονο χρωματικά αποτέλεσμα της συγκεκριμένης βαφής θα σας ξαφνιάσει ευχάριστα.

Εντυπωσιακά παστέλ χρώματα μαλλιών

Σε περίπτωση που οι κλασικές αποχρώσεις δεν σας καλύπτουν ή απλά θέλετε να κάνετε κάτι πιο ξεχωριστό, μπορείτε να επενδύσετε σε κάποιο παστέλ χρώμα. Οι ροζ, γαλάζιοι, λιλά κλπ τόνοι μπορούν να χαρίσουν στα μαλλιά σας μια ενδιαφέρουσα και εντυπωσιακή όψη.

Διαβάστε επίσης