Ζώδια Σήμερα 2/10 – Ημερήσιες προβλέψεις

Κριός

Οι ελεύθεροι ακολουθείτε πιο εύκολα τώρα την αισθηματική σας πυξίδα. Μην παρασύρεστε όμως από κάποιες πρόσκαιρες εντυπώσεις.

Ταύρος

Φροντίστε ώστε ό, τι αλλάξει στα αισθηματικά σας, να αλλάξει προς το καλύτερο και αν χρειαστεί να αφήσετε κάτι πίσω σας, κάντε το με πλήρη συνείδηση και νηφαλιότητα.

Δίδυμοι

Προσέξτε στις παρεξηγήσεις που δημιουργούνται από τη διαμεσολάβηση τρίτων στις δικές σας υποθέσεις!

Καρκίνος

Η καλή οργάνωση και η σοβαρή προσπάθεια θα λειτουργήσει θετικά για τα οικονομικά σας. Αφιερώστε τον απαραίτητο χρόνο στην τακτοποίηση των σχετικών υποθέσεών σας.

Λέων

Έξοδα και υποχρεώσεις δεν θα λείψουν , αλλά θα τις διαχειριστείτε καλύτερα, λόγω των θετικών ειδήσεων που περιμένετε για προηγούμενες προσπάθειες και σχετικά σχέδια.

Παρθένος

Πολλοί παράγοντες επηρεάζουν την απόδοση στην εργασία και χρειάζεται να προσαρμοστείτε σε ορισμένους από αυτούς.

Ζυγός

Συνδυάστε αντίληψη και ιδιότητες προς όφελος της προσωπικής σας ζωής. Αισθηματικά πιέζεστε για καθαρά δικούς σας λόγους.

Σκορπιός

Οι αφορμές και οι υποχρεώσεις για έξοδα θα αντισταθμίζονται από προσφορές και οικονομικές ενισχύσεις που θα προκύπτουν στην πορεία.

Τοξότης

Πολλοί καταφέρνετε να ακυρώσετε μια διαρκή πηγή εξόδων, ή να απαλλαγείτε από μια υποχρέωση που επιβάρυνε τον προϋπολογισμό σας.

Αιγόκερως

Όσοι περιμένετε ενίσχυση από το οικογενειακό περιβάλλον ή την θετική έκβαση μιας υπόθεσης που αφορά σε συγγενικά πρόσωπα, θα χρειαστεί να πιέσετε λίγο τα πράγματα.

Υδροχόος

Αποφύγετε αντιπαραθέσεις, προσέχετε τα τιμαλφή σας, ακόμα και τις ηλεκτρονικές σας συναλλαγές. Μην είστε αφηρημένοι και μην αφήνετε στους άλλους τις δικές σας αρμοδιότητες.

Ιχθύες

Όσοι δεν επηρεάζεστε από την τωρινή ροή των πραγμάτων, κάντε όση υπομονή χρειάζεται για να εκτονωθούν οι πιέσεις των τελευταίων ημερών και να αλλάξουν τα δεδομένα.

Διαβάστε επίσης