Κλέλια Ρένεση: «Δεν ήθελα να κάνω παιδιά»

Στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και τη Ναταλία Γερμανού βρέθηκε καλεσμένη η Κλέλια Ρένεση, η οποία μεταξύ άλλων μίλησε για τη μητρότητα και την δύο ετών κορούλα της.

Η ηθοποιός εξομολογήθηκε: “δεν ήθελα να κάνω παιδιά. Δεν ήξερα πώς γίνεται αυτό το κόλπο, δεν είχα οικειότητα με αυτή την κατάσταση, ούτε δίπλα μου ανθρώπους που μεγάλωναν πολλά παιδιά. Ήξερα ότι είχαν τελειώσει μέσα μου κάποια δεδομένα. Ήξερα ότι ένα παιδί θα μου προσφέρει πράγματα και θα μου ανοίξει την καρδιά και το μυαλό. Θα μάθω να αγαπάω με τον τρόπο που ήθελα εγώ. Μέχρι τότε, δεν τα είχα καταφέρει να το μάθω”.

Κλέλια Ρένεση: Δείτε ακόμη μια σπάνια και τρυφερή φώτο με την κόρη της


Ιδιαίτερη αναφορά έκανε και στην δυναμική προσωπικότητα της μόλις 2 ετών, Κοραλίας. “Η κόρη μου έχει δικό της γίγνεσθαι, μία δική της φιλοσοφία από την ώρα που γεννήθηκε. Της λέω να πάει στο δωμάτιό της και μου απαντά να πάω εγώ. Τι θα γίνει στην εφηβεία δεν ξέρω. Ενώ είναι εξαντλητικό για μένα να βάζω όρια, προσπαθώ να της το μάθω. Η αποστολή μου είναι να καταλάβω και να δω ποια είναι τα δικά της μαγικά κόλπα, ώστε να μην τη γεμίσω με σκουπιδαριό από άλλα δικά μου” σημείωσε η Κλέλια Ρένεση.

Διαβάστε επίσης