O Δημήτρης Αλεξάνδρου για Ιωάννα Τούνη: «Το έπαιζε αδιάφορη, είχε ένα υφάκι, καλά κάνει και την κράζει ο κόσμος»

Καλεσμένη στην πρεμιέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα», η Κατερίνα Καινούργιου έκανε έκπληξη στο νέο της συνεργάτη Δημήτρη Αλεξάνδρου, αφού ο ίδιος δεν γνώριζε ότι στο τηλεοπτικό πλατό θα εμφανιστεί η αγαπημένη του.

Για την αρχή της γνωριμίας τους η Ιωάννα Τούνη γνωστοποίησε: «Δεν είχαμε κάποιο ιδιαίτερο love story στην αρχή. Η συνέχεια ήταν πολύ καλύτερη και πιο μαγική. Η αρχή έγινε μέσω social media. Ξεκίνησε η διεκδίκηση από τα social, που απαντούσα, δεν απαντούσα». Στο σημείο αυτό ο Δημήτρης Αλεξάνδρου τόνισε: «Το έπαιζε αδιάφορη, είχε ένα υφάκι. Καλά κάνει και την κράζει ο κόσμος».

Όταν η λαμπερή παρουσιάστρια του Alpha άνοιξε το κεφάλαιο Παξοί, με αφορμή τις δηλώσεις της influencer οι οποίες είχαν προκαλέσει χαμό, εκείνη εξήγησε: «Για να το λήξουμε κιόλας αυτό το θέμα, γιατί έχουμε κάνει την τρίχα τριχιά, δεν ξέρω πώς να το πω πιο κομψά. Είναι ένα νησί, όπως πολλά μικρά νησιά, που έχει την πολιτική να μην ανοίγει το μεσημέρι. Ρωτήσαμε τους ντόπιους και μας είπαν ότι δύο με επτά το απόγευμα είμαστε κλειστά. Αυτό που είπα εγώ και μου έκανε εντύπωση είναι ότι ήρθα σε ένα μέρος κι έχω πάθει σοκ, γιατί είναι high season και είναι κλειστά και είμαστε μία παρέα 12 ατόμων, που ψάχνουμε να φάμε. Δεν το είπα “Ααα, θα μείνει η Τούνη νηστική και κάτι έγινε”, το είπα γιατί οποιαδήποτε παρέα και να πήγαινε στο νησί, δεν θα ξαναπήγαινε».

Τέλος, θέλοντας να κλείσει το θέμα, ανέφερε χιουμοριστικά: «Παιδιά, δεν θέλω να δουλεύετε με 45 βαθμούς για να τρώω. Το διακωμωδώ, γιατί δέχτηκα τόσο μεγάλη επίθεση για το τίποτα».

Διαβάστε επίσης