Νίκος Μπάρτζης: Αποκαλύπτει πώς είναι σήμερα η σχέση του με τον Τζέιμς Καφετζή και την Άννα Μαρία Βέλλη

Ο Νίκος Μπάρτζης μίλησε on air για τις σχέσεις που διατηρεί πλέον με τον Τζέιμς Καφετζή, με τον οποίο είχαν έρθει πολύ κοντά κατά τη διάρκεια του ριάλιτι επιβίωσης, Survivor.

Καλεσμένος στην εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα, «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» ο πρώην παίκτης του Survivor αναφέρθηκε αρχικά στον Covid-19 από τον οποίο και νόσησε και ύστερα, μίλησε για τις σχέσεις του με τον πρώην συμπαίκτη και φίλο του, Τζέιμς Καφετζή.

Όπως εξήγησε, ήταν εκείνος που τον κόλλησε κορωνοϊό και τον «ανάγκασε» να μείνει στο σπίτι του για 15 ημέρες. «Με κόλλησε κορωνοϊό στον τελικό του Survivor κι έκατσα στο σπίτι για 15 ημέρες. Όλα πήγαν καλά»,είπε.

Σχετικά με το τηλεοπτικό project που ετοίμαζαν με τον Τζέιμς και την Άννα Μαρία Βέλλη, ο Νίκος Μπάρτζης ανέφερε: «Το τηλεοπτικό project που συζητούσαμε, ναυάγησε. Ο Τζέιμς είναι καλά, δεν πολυμιλάμε λόγω δουλειάς. Αυτός είναι Ρόδο, εγώ είμαι εδώ. Έχουμε βουλιάξει όλοι στις δουλειές. Δεν είμαστε όπως ήμασταν στο παιχνίδι, που βρισκόμασταν όλη μέρα μαζί».

«Η Άννα Μαρία είναι στην Αθήνα και κατεβαίνει καμιά βόλτα στο μαγαζί. Είμαστε πιο κοντά, μιλάμε πιο πολύ», πρόσθεσε στην συνέχεια.

Διαβάστε επίσης