Μπέλα Χαντίντ: Η σεξυ εμφάνιση στις Κάνες και η ντροπή

Σίγουρα ανάμεσα σε όλες τις iconic εμφανίσεις, που έχει κάνει η Μπέλα Χαντίντ, δεν θα μπορούσε να μην υπάρχει κάποια, για την οποία ίσως να μην είναι και τόσο «περήφανη».

Όπως ανέφερε σε πρόσφατη συνέντευξή της, η εμφάνιση για την οποία «ντρέπεται» δεν είναι άλλη από εκείνη το 2016 στο Φεστιβάλ Καννών.

Το διάσημο μοντέλο είχε εμφανιστεί φορώντας ένα σέξι κόκκινο φόρεμα με έντονο ντεκολτέ και δύο μεγάλα σκισίματα στο πλάι, που άφηναν εκτεθειμένα τα μακριά της πόδια. 

«Ένιωθα αμήχανα με αυτό το λουκ. Το φόρεμα έφτανε πολύ ψηλά στους γοφούς μου. Προφανώς, ήταν μία iconic στιγμή με κόκκινο φόρεμα, όμως όσο σέξι κι αν φαινόμουν, ήμουν νευρική. Είχα άγχος για τις κάμερες, το πώς θα φανεί το φόρεμα, για το βαρύ μακιγιάζ, όλα», είπε η Μπέλα Χαντίντ. 

Συνέχισε αναφέροντας πως το φόρεμα δεν ταιριάζει ακριβώς με το στυλ της και ίσως έδωσε στο κοινό μια λανθασμένη αντίληψη για το ποια είναι.

«Ντρέπομαι ακόμα για αυτή την επιλογή, παρόλο που το φόρεμα είναι υπέροχο. Αισθάνομαι ότι δεν είμαι ο εαυτός μου και νομίζω ότι αυτό ήταν το ξεκίνημα μου, όλοι έχουν χτίσει μια λανθασμένη εικόνα για την προσωπικότητά μου»πρόσθεσε.

bellahadid
Διαβάστε επίσης