Ιωάννα Μπέλλα: Περιγράφει το περιστατικό λεκτικής βίας που την κλόνισε – «Εγώ εκείνη την στιγμή ήμουν σε σοκ και δεν αντέδρασα»

Η Ιωάννα Μπέλλα μίλησε για την δυσάρεστη εμπειρία, που είχε στο παρελθόν, με σύντροφό της, ο οποίος της άσκησε λεκτική βία.

Με αφορμή τις γυναικοκτονίες στην Ελλάδα την τελευταία χρονιά, το γνωστό μοντέλο περιέγραψε στην Σάσα Σταμάτη, στην στήλη «Secret» των Παραπολιτικών, ένα από τα περιστατικά, που την κλόνισε. 

«Έχω δεχτεί λεκτική βία από σύντροφό μου. Και φυσικά, έφυγα αμέσως από αυτή την σχέση. Πάνω σε τσακωμούς, μου έλεγε πολύ βαριά λόγια, αναφερόμενος στα Θεία και στην προσωπική μου ζωή. Μου έλεγε πράγματα, τα οποία δεν μπορώ καν να τα πω δημοσίως και άλλα πολλά. Εγώ εκείνη την στιγμή ήμουν σε σοκ και δεν αντέδρασα, γιατί η κατάσταση θα είχε ξεφύγει. Σηκώθηκα κι έφυγα έτσι απλά και δεν τον είδα ποτέ», περιέγραψε η Ιωάννα Μπέλλα.

Στην συνέχεια, παρότρυνε όλες τις γυναίκες να αντιδρούν με τον ίδιο τρόπο σε ανάλογα περιστατικά. «Όλες οι γυναίκες πρέπει να έχουμε αυτοπεποίθηση και να μην αφήνουμε κανένα να μας υποτιμά και να μας φέρεται με άσχημο τρόπο. Πραγματικά, έχω συγκλονιστεί με όλες αυτές τις γυναικοκτονίες, που έχουν γίνει στην Ελλάδα τον τελευταίο μήνα. Καμία γυναίκα δεν πρέπει να αφήσει κανέναν να την αγγίζει ή να της ασκεί όποια μορφή βίας», δήλωσε

Διαβάστε επίσης