Βίκυ Χατζηβασιλείου για τις πυρκαγιές: «Να τιμωρηθούν οι ένοχοι με την εσχάτη των ποινών»

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου τοποθετήθηκε κι εκείνη μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram σχετικά με τις πυρκαγιές, που έχουν ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες σε ολόκληρη την χώρα.

Η παρουσιάστρια ανάρτησε μία φωτογραφία από το πύρινο μέτωπο και έγραψε ένα μακροσκελές κείμενο ζητώντας να αποδοθεί δικαιοσύνη και να τιμωρηθούν οι υπαίτιοι. 

«Ένας πύρινος ρόγχος ανεβαίνει ψηλά στον ουρανό. Επιθανάτιος της φύσης που ξέπνοη χωρίς δάση, χωρίς πουλιά, χωρίς ζώα, αργοσβήνει. Επικήδειος της καπνοσκιαγμένης πατρίδας που θρηνεί τα με μόχθο φτιαγμένα σπιτάκια, τα όμορφα νοικοκυριά, τις στημένες ζωές σε άξονες που λαμπάδιασαν μαζί με τα κουκουνάρια. Επικατάρατος της ανθρώπινης ύβρεως να βυσσοδομεί στη φύση. Αλλά και επικριτικός όχι μόνο των δραστών, μα και όσων καλούνται να διαχειριστούν το δίκαιο (και όχι απλά τη δικαιοσύνη και την απονομή της). Όχι κύριοι, δεν μας αρκεί να κυρήξετε αναδασωτέες τις καμμένες εκτάσεις! Δεν μας αρκεί να δώσετε αποζημίωση στους πληγέντες (που πρέπει εννοείται να δοθεί ΑΜΕΣΑ)! Για να ικανοποιήσετε το περί δικαίου μας αίσθημα, χρειάζεται και να υποδείξετε τους ενόχους! Φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς! Ημεδαπούς και αλλοδαπούς. Για πράξεις και για παραλείψεις.Και να τους τιμωρήσετε με την εσχάτη των ποινών! Αλλά και αυτό να συμβεί, να θυμάστε πως τίποτα πια δεν θα είναι το ίδιο! Έπεσε φωτιά και μας έκαψε… Το Έρεβος ωστόσο γεννά αενάως τη Νέμεση», έγραψε. 

Διαβάστε επίσης