Κριστίνα Ρίτσι: Έγκυος στο δεύτερο παιδί, μετά το επεισοδιακό διαζύγιο με τον Τζέιμς Χίρντεγκεν

Μετά το πολύκροτο διαζύγιό της το 2020 από τον δημιουργό ταινιών Τζέιμς Χίρντεγκεν και τις καταγγελίες εναντίον του για σωματική και σεξουαλική κακοποίηση, η Κριστίνα Ρίτσι διανύει επιτέλους μία ευτυχισμένη περίοδο στην ζωή της.

Στο παρελθόν, η ηθοποιός είχε περάσει ένα πολύ δύσκολο διάστημα δίπλα του, αναφέροντας σε συνέντευξή της, πως «ένιωθε σαν κλειδωμένη σε ένα σπίτι με τον κακοποιητή της». Πλέον, αφού τα πράγματα ξεκαθάρισαν και η Κριστίνα Ρίτσι επέβαλλε περιοριστικά μέτρα στον πρώην σύζυγό της, είναι έτοιμη να δώσει μία δεύτερη ευκαιρία στον εαυτό της να ευτυχήσει. 

Η 41χρονη ηθοποιός ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram πως περιμένει το πρώτο της παιδί με το νέο της σύντροφο και κομμωτή, Μαρκ Χάμπτον. Στο μεταξύ, έχει αποκτήσει ακόμα έναν γιο με τον Τζέιμς Χίρντεγκεν, τον 6χρονο Φρέντι.

Η Κριστίνα Ρίτσι ανάρτησε το υπερηχογράφημα του μωρού στο Instagram, εκπλήσσοντας το κοινό της με τα ευχάριστα νέα. Στην λεζάντα της φωτογραφίας, έγραψε: «Η ζωή συνεχίζει να γίνεται όλο και καλύτερη».

Φυσικά, οι διαδικτυακοί της φίλοι έσπευσαν να της ευχηθούν στα σχόλια, ενθουσιασμένοι για τον ερχομό του μωρού της.

Διαβάστε επίσης