Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Είναι η ελευθερία της στο Instagram ακόμα ένα κόλπο της οικογένειάς της για να κερδίσει την κηδεμονία της;

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς μπορεί να μην έχει καταφέρει να σπάσει ακόμα τα δεσμά της κηδεμονίας της, όμως σίγουρα στο Instagram της νιώθει «πιο ελεύθερη από ποτέ».

Και επειδή, ίσως κάποιοι δεν το κατάλαβαν από τις πρώτες τόπλες φωτογραφίες της, θέλησε να τους το κάνει ξεκάθαρο. 

Η διάσημη τραγουδίστρια πριν από κάποιες ημέρες ανάρτησε δύο τόπλες στιγμιότυπα από τις καλοκαιρινές της διακοπές, φορώντας μονάχα ένα τζιν σορτσάκι και καλύπτοντας το γυμνό της στήθος με τα χέρια της.

Επειδή, όμως, ίσως κάποιοι να μην τα είδαν, ηΜπρίτνεϊ Σπίαρς ανάρτησε ξανά τα ίδια στιγμιότυπα -αυτή την φορά με κίνηση. Όπως όλα δείχνουν, δεν παίρνει και πολύ στα σοβαρά τις συμβουλές των θαυμαστών της, που της λένε «να ηρεμήσει λίγο» και να σταματήσει να αναρτά τέτοιες δημοσιεύσεις, καθώς ίσως παίξουν αρνητικό ρόλο στην υπόθεσή της στο δικαστήριο.

Και για να καταλάβουν όλοι ότι «το Instagram της της ανήκει», αυτή την φορά επέλεξε να δείξει την συλλογή με τα μπικίνι της. Χορεύοντας και φορώντας ένα μεγάλο καπέλο και γυαλιά ηλίου, δείχνει στο κοινό τα νέα της μαγιό και όπως αναφέρει στην λεζάντα: «Θα ψωνίζει μόνο τέτοια από εδώ και στο εξής, γιατί αυτά ταιριάζουν στα 40 της χρόνια και όχι τα μαγιό από μαγαζιά για ηλικιωμένες».

Οι κινήσεις της έχουν αρχίσει να προβληματίζουν τους θαυμαστές της, καθώς θεωρούν ότι δεν διαχειρίζεται μόνη της τον λογαριασμό της στο Instagram, αλλά αποτελεί και αυτό «κόλπο» από κάποιον από την οικογένειά της, προκειμένου να την «παγιδεύσουν» στην υπόθεση της κηδεμονίας της και να αποδείξουν ότι «δεν είναι υγιής ψυχικά».

Διαβάστε επίσης