Κένταλ Τζένερ: Ιταλικός οίκος μόδας μηνύει το γνωστό μοντέλο για παραβίαση συμβολαίου

Μήνυση δέχθηκε το γνωστό μοντέλο, Κένταλ Τζένερ, από τον ιταλικό οίκο μόδας Liu Jo, κατηγορώντας την ότι παραβίασε τους όρους ενός συμβολαίου, το οποίο προέβλεπε πως θα έπρεπε να εμφανιστεί σε δύο φωτογραφίσεις μόδας, σύμφωνα με το νομικό έγγραφο που κατέθεσε η εταιρεία.

Μήνυση κατατέθηκε αργά χθες το βράδυ σε δικαστήριο του Μανχάταν, στην οποία αναφέρεται πως η Τζένερ πήρε μέρος μονάχα στην πρώτη από τις δύο προγραμματισμένες φωτογραφίσεις, που είχαν συμφωνήσει. Δεν εμφανίστηκε ποτέ στη δεύτερη, η οποία αναμενόταν να διοργανωθεί τον Μάρτιο του 2020 – είχε καθυστερήσει λόγω της πανδημίας του νέου κορωνοϊού.

Η Liu Jo επιδιώκει αποζημίωση ύψους τουλάχιστον 1,8 εκατομμυρίων δολαρίων, σύμφωνα με τη μήνυση.

Η ιταλική εταιρεία, η οποία έχει ήδη πληρώσει το ποσό των  1,35 εκατομμυρίων δολαρίων στην Τζένερ για υπηρεσίες όπως προέβλεπε το συμβόλαιο του 2019, ισχυρίζεται πως προσπάθησε να επαναπρογραμματίσει τη δεύτερη φωτογράφιση πολλές φορές, χωρίς να λάβει απάντηση από την Τζένερ.

Το Reuters δεν έχει καταφέρει να επικοινωνήσει με την 25χρονη Τζένερ, ένα από τα μοντέλα με τις μεγαλύτερες απολαβές παγκοσμίως, η οποία έγινε ευρέως γνωστή από τη συμμετοχή της στο τηλεριάλιτι “Keeping Up with the Kardashians”.

Διαβάστε επίσης