Η Μπέτυ Μαγγίρα μπαίνει στην οικογένεια του OPEN και αντικαθιστά την Κατερίνα Καινούργιου

Μπέτυ Μαγγίρα είναι πλέον κι επίσημα μέλος της οικογένειας του OPEN.

Οι φήμες, που την ήθελαν να αντικαθιστά τηνΚατερίνα Καινούργιου, τελικά επιβεβαιώθηκαν, με το κανάλι να ανακοινώνει την είδηση ότι η Μπέτυ Μαγγίρα αναλαμβάνει την πρωινή ζώνη.

Η επίσημη ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού έγραφε: «Με μεγάλη χαρά η οικογένεια του OPEN καλωσορίζει τη Μπέττυ Μαγγίρα. Αεικίνητη, δυναμική, ευαίσθητη, με συνεχή παρουσία σε τηλεόραση, θέατρο και κινηματογράφο, η Μπέττυ έχει αποδείξει ότι είναι ένα πολύπλευρο ταλέντο, με αστείρευτες δημιουργικές ιδέες και αμέριστη αφοσίωση σε ό,τι καταπιάνεται. Από τη νέα σεζόν, η Μπέττυ ανοίγει την πόρτα στην πρωινή ζώνη του OPEN με ένα μεγάλο ζεστό χαμόγελο και φέρνει μαζί της κέφι, θετική διάθεση και άπλετο χιούμορ».

Στην συνέχεια, μοιράστηκε και εκείνη τα ευχάριστα νέα με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram. Συγκεκριμένα, ανάρτησε μία φωτογραφία από την ώρα, που υπέγραφε το συμβόλαιο στον τηλεοπτικό σταθμό. 

Στην λεζάντα της φωτογραφίας, έγραψε:«Είναι ΕΠΙΣΗΜΟ!!! I’m at OPEN. Με μεγαλη μου χαρα κι ενθουσιασμό σας ανακοινώνω πως ανήκω στην οικογένεια του @opentvgr! Από Σεπτέμβρη θα τα «λέμε» κάθε πρωί παρέα! Ετοιμάστε φλιτζάνια! Μαζί θα πίνουμε τον καφέ μας!♥️ »

Διαβάστε επίσης