Αυτά είναι τα 4 πιο αξιόπιστα ζώδια για να κάνεις σχέση

Οι σχέσεις βασίζονται στην αξιοπιστία, καθώς και πολλοί είναι οι σύντροφοι που θέλουν να έχουν δίπλα τους έναν άνθρωπο ο οποίος θα πέρνει γρήγορα αποφάσεις, αλλά θα είναι και «χορτασμένος».

Αν λοιπόν κάνεις σχέση με ένα από 4 ζώδια της λίστας μας, τα οποία φημίζονται για την αξιοπιστία τους, τότε η έννοια της αναξιοπιστίαςγίνεται κάτι πολύ μακρινό, καθώς αυτά τα ζώδια έχουν πάντα στραμμένο το βλέμμα τους στο μέλλον.

ΤΑΥΡΟΣ

Κανένα άλλο ζώδιο δεν απολαμβάνει τόσο πολύ τη δέσμευση όσο το αισθησιακό και σταθερό ζώδιο του Ταύρου. Αυτό το γήινο ζώδιο έχει τη φήμη ότι είναι κάπως τεμπέλης, αλλά όταν ένας Ταύρος αναλάβει να διεκπεραιώσει κάτι, τίποτα δεν μπορεί να τον αποσπάσει από το αίσθημα ευθύνης του. Ο Ταύρος δεν είναι μόνο υπομονετικός και πεισματάρης – είναι επίσης πιστός «μέχρι θανάτου». Ίσως να μην μπορεί να αντισταθεί στον πειρασμό να αγοράσει ένα καινούργιο ζευγάρι παπούτσια, αλλά όταν πρόκειται για τις σχέσεις του, είναι προσηλωμένος απόλυτα σε αυτές. Ως άτομο που ενδιαφέρεται περισσότερο για την άνεση και την ασφάλεια, παρά για προσωρινές ενθουσιώδεις περιπέτειες, σίγουρα είναι ο σύντροφος που δεν θα σε αγνοήσει ούτε θα σε απογοητεύσει ποτέ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Όπως και το άλλο γήινο ζώδιο ο Ταύρος, έτσι και η Παρθένος, είναι γνωστή για τη λογική, τη δομημένη σκέψη και την απόλυτη αφοσίωση σε αυτό που αναλαμβάνει. Το ζώδιο αυτό αξίζει μια θέση στη λίστα των αξιόπιστων συντρόφων, αφού η συνέπεια και η ακρίβεια είναι απαραίτητο στοιχείο για να ανθίσει η προσωπικότητά του. Ενώ κάποια άλλα ζώδια μπορεί να βαριούνται αφόρητα ή να αισθάνονται ότι περιορίζονται από την καθημερινή ρουτίνα, ένας Παρθένος λειτουργεί καλύτερα όταν ξέρει τι να περιμένει. Και οι Παρθένοι δεν είναι απλώς σπουδαίοι στο να καταστρώνουν προγράμματα και οργανογράμματα ή να εκτελούν σχεδιασμένες επιχειρήσεις χωρίς καμία δυσκολία, είναι επίσης και οι πιο αξιόπιστοι και έντιμοι σύντροφοι από αυτούς που κυκλοφορούν γύρω σου. Αν θέλεις έναν σύντροφο που είναι πιστοποιημένα αξιόπιστος και ασφαλής, τότε μάλλον πρέπει να τα φτιάξεις με έναν/μια Παρθένο.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός, αν και ζώδιο του αέρα, είναι επίσης αξιόπιστο ζώδιο. Μπορεί να χαρακτηρίζεται από έναν ουτοπικό ρομαντισμό και μια αβάσταχτη ελαφρότητα, αλλά όταν πρόκειται για αξιοπιστία, αυτό το ζώδιο σπάνια θα σε απογοητεύσει. Για τους Ζυγούς, τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από το να διατηρούν την ισορροπία και τη σταθερότητα σε όλους τους τομείς της ζωής τους, πόσο μάλλον στις αισθηματικές σχέσεις τους. Αυτό το ζώδιο με την ευγενική καρδιά δεν μπορεί να νιώσει ευτυχισμένο, αν δεν είναι όλοι γύρω του ευτυχισμένοι και δεν θα διστάσει να κάνει πίσω ή ακόμα και να… υποκύψει στη βούλησή σου προκειμένου να σε ικανοποιήσει. Πάντα μπορείς να βασίζεσαι σε έναν Ζυγό για να πεις τα βάσανά σου ή να σου δώσει ένα χέρι βοηθείας, επειδή δεν αγαπάει τίποτα περισσότερο από το να υποστηρίζει τους ανθρώπους που αγαπά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Όπως ακριβώς ο Ταύρος και η Παρθένος, έτσι και ο Αιγόκερως είναι ένα γήινο ζώδιο που αναλαμβάνει επάξια τις ευθύνεςτου, αλλά σε ένα εντελώς διαφορετικό επίπεδο. Οι Αιγόκεροι έχουν τη φήμη του υπεύθυνου σε βαθμό ακαμψίας και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι βαθιά αξιόπιστοι. Θα μπορούσε ένας Αιγόκερως να αποφασίσει μέσα σε μια στιγμή να πάτε ένα γρήγορο ταξιδάκι στις Μαλδίβες; Οπωσδήποτε, όχι. Όμως, σίγουρα θα έρθει να σε πάρει από το λιμάνι ή το αεροδρόμιο, θα αλλάξει τα λάδια του αυτοκινήτου σου, θα σου υπενθυμίσει να πάρεις τηλ. τη μαμά σου κ.λπ. Και βέβαια το να είσαι με έναν σύντροφο που δεν θα σε απογοητεύσει ποτέ είναι μακράν προτιμότερο από το να είσαι με κάποιον που σήμερα σε έχει στα ουράνια, αλλά δεν έχεις ιδέα τι θα σου ξημερώσει μαζί του αύριο!

Διαβάστε επίσης